ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα όμορφα και υγιή μαλλιά αποκτούν τον κωδικό τους: Β-502, για υγεία και ομορφιά από τη ρίζα ως τις άκρες


13 Μαρτίου 2017

foto.jpg

Το Sadhu Hair, γνωστό εδώ και χρόνια για τη δημιουργικότητα και την πρωτοπορία του σε θέματα hair care & hair styling, δημιούργησε, με επικεφαλής τον επιδραστικό Σταμάτη Καραϊσκο, μια βούρτσα μαλλιών υψηλού design που απαντάει σε όλες τις σύγχρονες καθημερινές ανάγκες των γυναικείων μαλλιών. Η δημιουργία του συγκεκριμένου προϊόντος δεν είναι τυχαία. Εδώ και μια δεκαετία το Sadhu Hair υιοθετεί εργαστηριακού τύπου ελέγχους για τα μαλλιά και προτείνει μεθόδους θεραπείας και φροντίδας. Η Sadhu Hair Brush B-502 είναι ένα premium,all-in-one, προϊόν: Είναι ευέλικτη και ανθεκτική, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε νωπά ή στεγνά μαλλιά, καθώς επίσης και σε extensions ή περούκες. Οι ιονικές, σε συνδυασμό με τις φυσικές τρίχες της βούρτσας, διαχωρίζουν τέλεια, τα μαλλιά, τα κρατούν με ελαστικότητα, αλλά σφιχτά, ώστε να ξεμπλέκονται με απαλότητα, επιτυγχάνοντας την δραστική καταπολέμηση της ψαλίδας. Χωρίζει τις άκρες, ελαχιστοποιεί την θραύση της τρίχας και αποτρέπει δραστικά τη δημιουργία ψαλίδας!
 

Οι 502 συνολικά ιονικές τρίχες, που καταπολεμούν το στατικό ηλεκτρισμό, δημιουργούν παράλληλα ένα anti-stress προϊόν που κάνει εξαιρετικό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα καλύτερη ανάπτυξη των μαλλιών και υγεία του τριχωτού της κεφαλής. Το επίσης σημαντικό βεβαίως είναι η τιμή της, που την κάνει ένα αληθινά value for money προϊόν, εάν αναλογιστεί κανείς όλη αυτή τη λίστα των χαρακτηριστικών του. Η Sadhu Hair Brush B-502 είναι το πρώτο από μια σειρά premium hair styling προϊόντων που αναμένονται στο μέλλον από το Sadhu Hair, με σκοπό να λύσουν απλά καθημερινά προβλήματα, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους.

[gallery-716408]

Για περισσότερο Ηair Ιnspiration ακολουθήστε το Sadhu Hair στο Instagram, εδώ και στο Facebook, εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.