ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Γιατί είναι σημαντικό να βουρτσίζουμε καθημερινά τα μαλλιά και μάλιστα με σωστό τρόπο


TSVIGKOU

28 Μαρτίου 2017

rodriguez-baw1516-007.jpg


Μπορεί να εφαρμόζουμε στα μαλλιά μας, τις καλύτερες μάσκες που υπάρχουν στην αγορά, να χρησιμοποιούμε το καλύτερο σαμπουάν και να είμαστε πιστές σε θεραπείες που τα ενυδατώνουν και τα φροντίζουν, ωστόσο όλα αυτά δεν είναι αρκετά αν δε χρησιμοποιούμε καθημερινά τη βούρτσα και μάλιστα με σωστό τρόπο.  

Ναι, μην σας κάνει εντύπωση, πρέπει να χτενιζόμαστε καθημερινά και μάλιστα με συγκεκριμένο τρόπο. 

Το βασικό λάθος που κάνουμε όλες όσες έχουμε ίσια, είναι ότι τα χτενίζουμε όσο είναι βρεγμένα. Όταν τα μαλλιά μας είναι υγρά, είναι πιο ευάλωτα και οι hair experts αναφέρουν ότι μία λάθος κίνηση με τη βούρτσα μπορεί να προκαλέσει μη αναστρέψιμη ζημιά στις άκρες.   
Από την άλλη, τα σγουρά μαλλιά δεν πρέπει να χτενίζονται όταν είναι στεγνά. Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε τα δάχτυλά σας, για να σπάτε τους κόμπους που πιθανότατα έχουν δημιουργηθεί από το μπάνιο.

Αυτά είναι τα tricks των κομμωτών για τέλειο χτένισμα, με όγκο

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε όλες με το βούρτσισμα όμως είναι ένα. Οι τρίχες μας έχουν διάρκεια ζωής περίπου 7 χρόνια και καθημερινά χάνουμε περίπου 120 από αυτές. Αν δεν τα βουρτσίζουμε σε καθημερινά βάση με σωστό τρόπο, δεν τους δίνουμε αέρα να ανοίξουν έτσι ώστε να υπάρξει δίοδος, για τη δημιουργία νέων μαλλιών. 

Αν λοιπόν αναρωτιέστε αν πρέπει να χτενιστείτε ή δεν είστε σίγουρες αν το κάνετε σωστά, θυμηθείτε αυτές τις συμβουλές!

Τέλος να θυμάστε ότι χτενιζόμαστε πάντα απαλά και με ήρεμες κινήσεις.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.