ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πώς μετατρέπουμε το bed hairstyle σε sexy updo;


TSVIGKOU

6 Απριλίου 2017

street-fashion-new-york-wss17-016.jpg


Κι όμως αυτό το bad bed hairstyle μπορούμε εύκολα να μετατρέψουμε σε sexy πιάσιμο. Οι τρόποι είναι δύο και είναι εξίσου εύκολοι και απλοί. 
Μπορείτε να πιάστε ατημέλητα τα μαλλιά σας, αφήνοντας μερικές τούφες να πέφτουν στο πρόσωπό σας και να δώσετε επιπλέον άγρια υφή με το κατάλληλο hairstyle προϊόν.
Αν πάλι προτιμάτε μία πιο chic εκδοχή, βρέξτε τα ελαφρώς και κάντε ένα αυστηρό updo, το οποίο θα δώσει χαρακτήρα σε όλη σας την εμφάνιση. Σε συνδυασμό με κόκκινο κραγιόν και έντονες βλεφαρίδες θα έχετε ένα chic, classic αλλά και sexy hairstyle.

Bed hairdays έχουν ακόμα και οι fashionistas, οι οποίες όμως γνωρίζουν ότι μπορούν να το μετατρέψουν σε στιλάτο χτένισμα, χρησιμοποιώντας απλά τα χέρια τους, ένα λάστιχο, μερικά τσιμπιδάκια ίσως και τα κατάλληλα προϊόντα μαλλιών. 

[gallery-716540]

Μία ακόμα λύση για τις bed hairdays είναι να κάνετε τα μαλλιά σας πλεξίδα. Διαβάστε εδώ "Γιατί να κάνετε πλεξίδα τα μαλλιά σας".

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.