ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το πιο συχνό λάθος που λαδώνει τα μαλλιά


TSVIGKOU

10 Απριλίου 2017

philosophy-bss16-033.jpg

Το πιο συχνό λάθος που κάνουμε και έχει σαν αποτέλεσμα, να λαδώνουν εύκολα και γρήγορα τα μαλλιά μας, είναι η εφαρμογή ενυδατικού προϊόντος, στις ρίζες και όχι στις άκρες.

Ξεκινώντας με την κατάλληλη ποσότητα, η οποία δεν πρέπει να ξεπερνά τη μία, με δύο σταγόνες αν έχετε μακριά μαλλιά, απλώνουμε το προϊόν καλά στο χέρι μας και το εφαρμόζουμε από τη μέση των μαλλιών και κυρίως στις άκρες. Αποφεύγετε σε κάθε περίπτωση τις ρίζες, εκτός αν ακολουθείτε κάποια ειδική θεραπεία και πρέπει. Διαφορετικά, κάνετε focus στις άκρες και μόνο, απλώνοντας ελάχιστη ποσότητα σε όλα τα μαλλιά με απαλές κινήσεις, των χεριών σας.

Σε περίπτωση που τα μαλλιά σας είναι λαδωμένα και δεν έχετε χρόνο να λουστείτε, ένα ατημέλητο updo είναι πάντα μία εύκολη, chic λύση. Μπορείτε να βρέξετε τις ρίζες και να τις στεγνώσετε γρήγορα με ένα πιστολάκι και με το κατάλληλο hairspray να δημιουργήσετε ένα sexy, messy hairlook για μία επίσημη ή απλή εμφάνισή σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.