ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Summer Hairstyle: Όσο πιο ατημέλητο, τόσο πιο sexy


TSVIGKOU

25 Μαΐου 2017

pexels-photo-132941.jpg

Κάνουμε focus στα μαλλιά και τα κάνουμε όσο πιο ατημέλητα μπορούμε, χρησιμοποιώντας προϊόντα με θαλασσινό αλάτι, που χαρίζουν αυτό το look που έχουμε μετά από την πρώτη βουτιά στην παραλία.

Για να πετύχουμε το look αρκεί να εφαρμόσουμε το προϊόν σε νωπά μαλλιά και να δώσουμε την κίνηση, το σπάσιμο που θέλουν να έχουν με τα δάχτυλά μας. Παράλληλα τα στεγνώνουμε με το πιστολάκι, επιμένοντας κυρίως στις άκρες. Ολοκληρώνουμε το hairlook, με hairspray σε όλα τα μαλλιά.
Όσο πιο ανακατεμένα και ατημέλητα είναι, τόσο πιο sexy το αποτέλεσμα. 

Αν για κάποιο λόγο θέλετε να κάνετε πιο chic το look, μπορείτε να κάνετε ένα messy updo, αφήνοντας μερικές τούφες να πέσουν στο πρόσωπο.

Ακόμα και για τις brides-to-be ένα messy updo είναι μία από τις πιο chic and classy επιλογές για το νυφικό τους χτένισμα. Εμπνευστείτε από τις φωτογραφίες που ακολουθούν, στην gallery και κρατήστε αυτό το look που σας ταιριάζει για να το δείξετε στον κομμωτή σας!

[gallery-716470]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.