ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

5 βασικά λάθη που κάνουν οι γυναίκες με φυσικά μαλλιά


18 Μαΐου 2017

e1711099bce4a83c2c90712febf57c36.jpg

#1 Αποφύγετε τη χρήση οδοντόβουρτσας για να ξεμπλέξετε τα μαλλιά σας

Αν χρησιμοποιείτε οδοντόβουρτσα για να ξεμπλέξετε σημεία των μαλλιών σας, σταματήστε αυτή τη συνήθεια γιατι δεν έχει καλό αποτέλεσμα. Η χρήση οδοντόβουρτσας κάνει την τρίχα να σπάει στις άκρες και έτσι κάνετε πιο εύκολα ψαλίδα.

#2 Μη βουρτσίζετε τα μαλλιά σας όταν είναι τελείως στεγνά

Η καλύτερη ώρα για να βουρτσίσετε τα μαλλιά σας είναι όταν είναι βρεγμένα μετά το μπάνιο. Εσείς που έχετε σγουρά μαλλιά και επιλέγετε να τα βουρτσίσετε όταν είναι στεγνά,το μόνο που καταφέρνετε είναι να τα σπάτε και να δημιουργείτε ψαλίδα.

#3 Μη χρησιμοποιείτε καθημερινά πρέσα ισιώματος

Οι περισσότερες γυναίκες ισιώνετε σε καθημερινή βάση κυρίως τις ρίζες σας, αφού συνήθως έχετε προκαλέσει ήδη ζημία στις άκρες. Αυτό είναι ένα από τα βασικά λάθη που κάνετε και θα πρέπει άμμεσα να το αποφύγετε γιατί δε θα έχετε ποτέ υγιή μαλλιά και δε θα μακραίνουν.

#4 Μην προσπαθείτε να στεγνώνετε τα μαλλιά σας με πετσέτα

Όταν τα στεγνώνετε με την πετσέτα και θέλετε να αποφύγετε το φριζάρισμα, προκαλείτε παράλληλα έντονη τριβή της τρίχας και το αποτέλεσμα είναι φυσικά το σπάσιμο της.

#5 Να βρείτε το λάδι που ταιριάζει στην τρίχα σας

Πολλές φορές χρησιμοποιούμε λάδι για τα μαλλιά για την ενυδάτωση και τη λάμψη της τρίχας χωρίς όμως να έχουμε ελέγξει τι περιέχει το κάθε προϊόν και για τι τύπο μαλλιών είναι. Οπότε, πριν από κάθε αγορά πρέπει να ελέγχετε το προϊον που θα πάρετε, αν είναι το κατάλληλο για εσάς.

Από τη Ραφαέλλα Βλάχου

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.