ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πώς αντιμετωπίζουμε τις παρανυχίδες;


TSVIGKOU

22 Μαΐου 2017

pexels-photo-169611.jpg

Αν κι εσείς υποφέρετε από παρανυχίδες, υπάρχει τρόπος να απαλλαγείτε από αυτές και λέγεται ενυδάτωση. Στην αγορά υπάρχουν προϊόντα για τα νύχια που τα ενυδατώνουν και ουσιαστικά καταπολεμούν τις παρανυχίδες.

[gallery-716888]

Προσωπικά χρησιμοποιώ και τον ορό, Advanced Night Repair της Estee Lauder. Είναι ένα προϊόν που ενυδατώνω πρόσωπο, νύχια, προσθέτω λάμψεις και δίνω το τέλειο σχήμα στα φρύδια.

Extra Tip: Αν δεν είστε εξοικιωμένες με το κόψιμο των νυχιών, αποφύγετε να κόψετε την παρανυχίδα σας, μπορεί να τραυματίσετε περισσότερο το νύχι σας!

Αν αναρωτιέστε τι χρώμα να βάψετε τα νύχια σας, αυτό το διάστημα το λευκό είναι ιδανικό. Μία ανάσα πριν το καλοκαίρι πρέπει να προσαρμόσουμε το στιλ μας και να το βάλουμε σε summer mood.
Δείτε τις εικόνες που ακολουθούν και τολμήστε total white ή ένα ημιδιάφανο λευκό χρώμα για το μανικιούρ αλλά και το πεντικιούρ σας.

[gallery-716866]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.