ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πώς ένα topbun σε σώζει από μία bad hair day


TSVIGKOU

31 Μαΐου 2017

380260.jpg

Το αποτέλεσμα ήταν να ξυπνήσω με ένα άγριο και ατίθασο hairlook. Το προηγούμενο βράδυ είχα χρησιμοποιήσει salt spray σε συνδυασμό με gel, για να δημιουργήσω ένα wild, καλοκαιρινό look. Όσο εντυπωσιακό και sexy ήταν το προηγούμενο βράδυ τόσο ατημέλητο, άγριο και ατίθασο το επόμενο πρωί.

Δεν αγχώθηκα ιδιαίτερα όταν ξύπνησα και είδα ότι είχα μόλις δέκα λεπτά στη διάθεσή μου για να ετοιμαστώ. Ετοίμασα γρήγορα ένα νεσεσέρ και έβαλα μέσα ένα μικρό κλαμεράκι, ήξερα ότι με αυτό θα σώσω κάπως την κατάσταση.

Όταν έφτασα λοιπόν στα γραφεία του jenny.gr, πήγα στο μπάνιο και το μόνο που έκανα ήταν να στριφογυρίσω το μαλλλί μου και να το πιάσω με το μικρό κλαμεράκι που είχα στα χέρια μου. Δεν μπήκα στη διαδικασία να τα χτενίσω-άλλωστε θα ήταν και αδύνατον αυτό, με τόσο salt spray που είχαν. Όσο πιο ατημέλητο και wild είναι το topbun, τόσο πιο μοντέρνο και στιλάτο.

Τα μαλλιά μου είναι κουρεμένα κοντά, καρέ και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα μερικές τούφες να πέφτουν. Με τα δάχτυλά μου ξεκίνησα να τοποθετώ αυτές τις τούφες, όπου μπορούσα.
Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες το hairlook είχε messy style, δεν ήταν αψεγάδιαστο και τελειοποιημένο, αλλά αυτός ήταν και ο στόχος.

Τόσο απλά και γρήγορα έκανα ένα στιλάτο και μοντέρνο πιάσιμο στα μαλλιά μου. Κανείς δεν κατάλαβε ότι για εμένα ήταν απλά μία bad hairday.
Δοκιμάστε το κι εσείς, ακολουθώντας τα βήματα.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί πώς oι fashionistas κάνουν το bed hairstyle τους σε sexy updo:

[gallery-716540]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.