ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Μία safe & chic επιλογή για mani/pedi


TSVIGKOU

5 Ιουνίου 2017

3.jpg

Αυτή την εβδομάδα ήθελα να ξεγύγω λίγο από τις παραπάνω επιλογές και επέλεξα μία safe απόχρωση που ταιριάζει σχεδόν με κάθε outfit, σε κάθε περίσταση. Ενώ στην αρχή ήμουν διστακτική να την επιλέξω και για το πεντικιούρ μου, γιατί θεωρούσα ότι τα νύχια μου θα φαίνονται άβαφα, η nail artist που περιποιήθηκε τα άκρα μου, με έπεισε ότι είναι μία super chic επιλογή.

Είχε απόλυτο δίκιο, το ημιδιάφανο, απαλό nude-pink έδεσε τέλεια με τη σταρένια μου επιδερμίδα. Τα άκρα μου όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες δείχνουν καθαρά, περιποιημένα. Ό,τι και αν φορέσω, όποιο στιλ και αν υιοθετήσω από casual μέχρι preppy look για το γραφείο, το συγκεκριμένο χρώμα ταιριάζει απόλυτα.



Αν θέλετε να ξεφύγετε λίγο από κλασσικές ή καλοκαιρινές mani/pedi αποχρώσεις, ένα ανάλογο βερνίκι νυχιών σας το προτείνω με κλειστά μάτια. Έτσι, γιατί απλά κάποιες φορές θέλουμε να έχουμε απλά καθαρά και περιποιημένα άκρα.

[gallery-716585]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.