ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Hairlooks που ταιριάζουν με καπέλα


TSVIGKOU

24 Ιουνίου 2017

ahr0ccuzqsuyriuyrmkuymxvz3muzxmlmkyxm2niytylmkzvcgvux2jhy2tfa25pdhdlyxitd2vfyxjlx2tuaxr0zxjzlwxldmlzlxnob3j0cy1pc2fizwxfbwfyyw50x3nhbmrhbhmtb3v0zml0lwhhdc1pdgfsev9yb2fkx3ryaxatc2fux3zpdg8tms03otb4mte4nsuyrjy1mf8xmjawlmpwzw.jpg

Γι αυτό βρήκαμε δύο πανεύκολα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε, τις ημέρες που επιλέγετε να φοράτε καπέλο. Απαιτούν ελάχιστο χρόνο από εσάς και τα πετυχαίνετε χωρίς να γνωρίζετε δύσκολες τεχνικές.

Ξεκινάμε με το φυσικό σπαστό μαλλί, που έχουμε οι περισσότερες γυναίκες, το οποίο το ενισχύουμε με salt spray, ενώ παράλληλα το στεγνώνουμε και του δίνουμε κίνηση με τα δάχτυλά μας. Όταν θα βγάλουμε το καπέλο θα χρειαστεί να τινάξουμε τις άκρες για να έχουν ξανά τον αρχικό τους όγκο.

Στην gallery που ακολουθεί ανακαλύψτε προϊόντα salt spray και προτάσεις για χτενίσματα που μπορείτε να πετύχετε:

[gallery-716862]

Μία ακόμη λύση είναι οι ανάλαφρες μπούκλες από τη μέση και κάτω. Δίνουμε ουσιαστικά κίνηση στις άκρες και όχι στις ρίζες, καθώς το καπέλο θα τα ισιώσει.

Τέλος υπάρχει και το αυστηρό, χωρίς όγκο ίσιωμα, το οποίο ταιριάζει απόλυτα σε γυναίκες με έντονες γωνιές προσώπου. Θα πρέπει ωστόσο να γνωρίζετε ότι αν φοράτε για αρκετές ώρες το καπέλο και έχετε λιπαρή τρίχα, υπάρχει περίπτωση να λαδώσουν σύντομα. Σε αυτή την περίπτωση ένα dry shampoo είναι σωτήριο.

[gallery-717064]

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.