ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πλέξτε τα μαλλιά σας το πρωί και λύστε τα το βράδυ


7 Ιουλίου 2017

beach-babe-spray-sea-salt.jpg

Μία λύση για να αποκτήσουμε το πιο ποθητό χτένισμα του καλοκαιριού, είναι να πλέξουμε τα μαλλιά μας πλεξίδα και να τα λύσουμε μερικές ώρες μετά. Ιδανικά φροντίστε να είναι νωπά, πλέξτε τα και στη συνέχεια ψεκάστε τα με salt spray. Πιάστε τα με λάστιχο όσο πιο κάτω, στις άκρες μπορείτε. Λύστε τα μετά από τρεις ώρες τουλάχιστον, αφού πρώτα βεβαιωθείτε ότι είναι στεγνά. Με τα δάχτυλα των χεριών σας ενισχύστε το σπάσιμο που έχει δημιουργηθεί στην τρίχα σας και δώστε διάρκεια με hairspray.

Προσωπικά δοκίμασα αυτή την τεχνική, έπλεξα τα μαλλιά μου το πρωί, πήγα στο γραφείο με το συγκεκριμένο χτένισμα-άλλωστε είναι και τόσο κομψό- και το βράδυ που ήθελα να βγω, τα έλυσα και τους έδωσα όγκο με hairspray. Το μαλλί μου είχε αυτή την ατημέλητη κίνηση που αναζητάμε για το καλοκαίρι.

Δοκιμάστε το σήμερα κι όλας και το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο και από αυτό που βλέπετε στις fashionistas, στην gallery που ακολουθεί.

[gallery-717135]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.