ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Κάνουμε upgrade τις αφέλειες σε curtain bangs


TSVIGKOU

5 Οκτωβρίου 2017

20b09dd361bc16c74741ae2cc92813a9-photo-instagram-haircut-style.jpg

 

Ένα look που μόνο καινούριο δεν το λέμε, αφού το έχουμε συναντήσει σε fashion icons όπως Alexa Chung, Dakota Johnson αλλά και Kate Middleton. Η Δούκισσα του Cambridge κόβει συνά μακριές αφέλειες, τις οποίες τις κάνει χωρίστρα στη μέση ή της φέρνει προς τη μία πλευρά-μία πιο chic επιλογή στο hairstyle.


Οι fashionistas λοιπόν λένε ναι στα curtain bangs και το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς, όταν μεγαλώσουν οι αφέλειές μας. Είναι μία πινελιά που κάνει πιο μοντέρνο και αναμφισβήτητα πιο sexy το χτένισμα. Ταιριάζει σε γυναίκες μικρής αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας και δεν απαιτεί ιδιαίτερο styling.

Αρκεί να στεγνώσουμε τα μαλλιά μας, να δώσουμε ελάχιστο όγκο στις ρίζες και να φιξάρουμε τις αφέλεις στο στιλ που μας ταιριάζει. Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που οι περισσότερες γυναίκες λένε ναι στις αφέλειες. Είναι stylish με το χτένισμά τους, χωρίς να έχουν ξοδέψει χρόνο για το αποτέλεσμα.

[gallery-717580]

 

Extra Tip: Αν έχεις αφέλεις, να έχεις πάντα μαζί σου ένα dry shampoo. Παρουσιάζουν έντονη λιπαρότητα σε περίπτωση που ιδρώσεις στο μέτωπο ή έρθουν σε επαφή με foundation ή ενυδατική που δεν έχει στεγνώσει. Το dry shampoo λοιπόν πρέπει να γίνει στενός φίλος. 
Παρακάτω δες κάποια από τα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν:

[gallery-717450]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.