ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το μυστικό για υγιή, λαμπερά μαλλιά αποκαλύφθηκε στο Λονδίνο


TSVIGKOU

19 Οκτωβρίου 2017

22581982-138818330093814-3287844134202638336-n.jpg

Μετά από ένα υπέροχο ταξίδι-με μηδέν αναταράξεις, για καλή μου τύχη-, στο οποίο έγιναν και κάποιες εποικοδομητικές beauty συζητήσεις, φτάσαμε στο "σχεδόν καλοκαιρινό" Λονδίνο, επιβιβαστήκαμε στο λεωφορείο και πήγαμε στο πολυτελές ξενοδοχείο μας, το "The Ned".

Οι εκπλήξεις στο δωμάτιο ήταν αρκετές. Αυτή που τράβηξε πρώτη το ενδιαφέρον μου, ήταν φυσικά τα νέα προϊόντα Wella Fusion. Αμέσως τα πήρα μαζί μου, αφού έκανα το απαραίτητο φωτογραφικό click και μπήκα στο μπάνιο για να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου. Ένα απολαυστικό μπάνιο ήταν ό.τι χρειαζόμουν εκείνη τη στιγμή.

Όπως σας έχω πει και σε παλαιότερο άρθρο, προσωπικά εφαρμόζω αρχικά το conditioner, σε στεγνά μαλλιά. Το ίδιο έκανα και με τα νέα προϊόντα, Wella Fusion. Άπλωσα conditioner στις άκρες και χτένισα απαλά τα μαλλιά μου. Στη συνέχεια τα ξέπλυνα και άπλωσα το σαμπουάν. Αξίζει σε αυτό το σημείο να σας αναφέρω ότι είχα ήδη λατρέψει τα προϊόντα, από τη μυρωδιά τους. Τέλος έκανα και τη μάσκα, την άπλωσα από τις ρίζες, μέχρι τις άκρες, την άφησα για μερικά λεπτά κα την ξέπλυνα με χλιαρό νερό. Μετά το μπάνιο, τα μαλλιά μου μύριζαν υπέροχα, ήταν απίστευτα λεία στις άκρες- τις οποίες έχω ταλαιπωρήσει αρκετά-και έστρωσαν αμέσως όταν τα ίσιωσα με το πιστολάκι. Από την πρώτη εφαρμογή, θα δείτε ότι θα έχετε ορατά αποτελέσματα στα μαλλιά σας και κυρίως στις άκρες, οι οποίες είναι ιδιαίτερα ταλαιπωρημένες, αν κάνετε διάφορα χτενίσματα.

Όταν κατέβηκα στο lobby όπου είχαμε το ραντεβού για δείπνο, σαφώς δεν ήμουν η μόνη που είχα υγιή, λαμπερά μαλλιά. Όλες όσες είχαν κάνει μπάνιο με τα νέα Wella Fusion προϊόντα, πιστέψτε με ξεχώριζαν.

Σε αυτό το σημείο να σας πώ ότι στο ταξίδι στο Λονδίνο έγινε η αρχή για να εντάξω στην καθημερινότητά μου, τα Wella Fusion. Προσωπικά κάνω μία φορά την εβδομάδα μάσκα, ενώ όταν λούζομαι εφαρμόζω σαμπουάν και conditioner.

Η επόμενη ημέρα ξεκίνησε με αγωνία, καθώς περιμέναμε να ξεκινήσουν οι παρουσιάσεις. Σε αυτό το σημείο να σας αναφέρω ότι έκανα ένα φρεσκάρισμα στα μαλλιά μου με το νέο CC της System Professional. Με άλλα λόγια το νέο dry conditioner, που χαρίζει μεταξένια απαλότητα στα μαλλιά.
Προτείνω στο νεσεσέρ σας να εντάξετε και το dry conditioner, εκτός από το dry shampoo.


Οι hair experts μας μίλησαν τόσο για τα νέα προϊόντα, όσο και για τις τάσεις της εποχής. Το Nontouring Hair Trend είναι ένα από αυτά που μου έχει μείνει. Ουσιαστικά φέτος θέλουμε τα μαλλιά να γίνουν ένα με το πρόσωπο. Ξεχνάμε τις έντονες χρωματικές αντιθέσεις, ενώ προσθέτουμε στη χρωματική παλέτα των βαφών και τις παστέλ αποχρώσεις όπως ροζ και γαλάζιο.

Εκτός όμως από τις τάσεις, οι hair experts μας ανέλυσαν πόσο προσέχουν τα συστατικά που περιέχονται στις βαφές, οι οποίες ουσιαστικά ποντάρουν στην υγεία των μαλλιών. Κάθε γυναίκα στις ημέρες μας θέλει stylish hairstyle αλλά πάνω από όλα, υγιή μαλλιά που λάμπουν. Τα συγκεκριμένα προϊόντα αυτό το καταφέρνουν.

Μία δοκιμή θα σας πείσει.

Σε ευχαριστώ Wella!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.