ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η ενέργεια των μαλλιών αναγεννάται


TSVIGKOU

30 Οκτωβρίου 2017

sp-dia-kv02-br-1-1n.jpg

Μέσα από έρευνες και ενασχόληση με την επιστήμη της τεχνολογίας των μαλλιών, οι επιστήμονες της System Professional ανακάλυψαν ότι τα μαλλιά έχουν ένα ιδιαίτερο προφίλ «ενέργειας» ή αλλιώς έχουν το δικό τους energy profile, το οποίο είναι μοναδικό. Ουσιαστικά αυτό το προσωπικό προφίλ «ενέργειας» προκύπτει από τα επίπεδα λιπιδίων της τρίχας και καθορίζει την ελαστικότητα, την εσωτερική υγεία και την ευελιξία των μαλλιών.

Τα προϊόντα της νέας σειράς System Professional βασίζονται στο Σύμπλεγμα EnergyCode και έχουν ως στόχο να επαναφέρουν τη φυσική λιπιδική ισορροπία της τρίχας και να προστατεύσουν την κερατίνη.


Συνδυάζουν πέντε φυσικά δραστικά λιπίδια, μαζί με άλλα πανίσχυρα συστατικά και έχουν τα εξής αποτελέσματα:

  1. Βοηθούν τα μαλλιά να ξαναβρούν τη χαμένη τους ενέργεια και ζωτικότητα
  2. Τα προστατεύουν από τη φθορά
  3. Χαρίζουν ελαστικότητα

Η Maria Castan, επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας της System Professional, αναφέρει ότι «Τα μαλλιά που διαθέτουν το σωστό επίπεδο ενέργειας ακτινοβολούν γεμάτα λάμψη και ελαστικότητα ενώ είναι ευκολοχτένιστα και ευέλικτα στο styling. Τα μαλλιά δεν δείχνουν πλέον κουρασμένα, άτονα ή θαμπά αλλά είναι γεμάτα ζωντάνια και νεανικότητα».

HOW TO

Το πρώτο και ίσως πιο βασικό βήμα για την ανάκτηση «χαμένης ενέργειας» των μαλλιών είναι η ανάλυση του προφίλ «ενέργειας» των μαλλιών, ή αλλιώς Energy Code Mapping, που γίνεται στα συνεργαζόμενα κομμωτήρια System Professional με τη βοήθεια του επαγγελματία-κομμωτή.

Μόλις καθοριστεί το προφίλ ενέργειας των μαλλιών, ο κομμωτής προτείνει ένα εξατομικευμένο, κωδικοποιημένο σύστημα περιποίησης που θα χαρίσει ενέργεια και λάμψη στα μαλλιά. Μέσα από συνολικά 174 εκατομμύρια πιθανούς συνδυασμούς μόνο ένας αποτελεί το σύστημα που ταιριάζει στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε γυναίκας. Αυτό το ιδιαίτερο σύστημα περιποίησης, το EnergyCode της.

Είναι σχεδιασμένες για κάθε τύπο μαλλιών με πολλές επιλογές σε διάρκεια και ένταση περιποίησης. Κάθε θεραπεία προσαρμόζεται στο ιδιαίτερο προφίλ «ενέργειας» των μαλλιών κάθε γυναίκας, ώστε να δώσει νέα πνοή στα μαλλιά και στο δέρμα της κεφαλής.

Υπάρχουν 4 κατηγορίες προϊόντων, οι οποίες αντιστοιχούν στα στάδια της ανάλυσης EnergyCode.
  • DERMA: Προϊόντα σχεδιασμένα για να βελτιώνουν την υγεία του τριχωτού της κεφαλής, αναζωογονώντας τις ρίζες για την ανάπτυξη υγιών μαλλιών.
  • FIBRA: Προϊόντα που δρουν στην εσωτερική δομή της τρίχας, αναδομώντας και προστατεύοντας το εσωτερικό της.
  • FORMA: Προϊόντα που χαρίζουν τόνωση και ενέργεια σε όλους τους τύπους μαλλιών και ενισχύουν τη φυσική υγρασία, την υφή και τη φόρμα των μαλλιών.
  • EXTRA: Προϊόντα κορυφαίου επιπέδου που ενσωματώνουν τις πλέον προηγμένες τεχνολογίες περιποίησης για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.