ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Μία εξατομικευμένη εμπειρία πολυτέλειας στον προσωπικό σας χώρο


TSVIGKOU

20 Οκτωβρίου 2017

dia-luxoil-kv.jpg

Πριν από ένα χρόνο, οι επιστήμονες της System Professional ανακάλυψαν ότι τα μαλλιά έχουν ένα ιδιαίτερο προφίλ «ενέργειας» (energy profile) που είναι τόσο μοναδικό για τον κάθε άνθρωπο όσο και το αποτύπωμά του. Το προσωπικό προφίλ «ενέργειας» των μαλλιών, καθορίζει την ελαστικότητα, την εσωτερική υγεία και την ευελιξία τους. Αυτό το προσωπικό «αποτύπωμα ενέργειας» των μαλλιών καθορίζεται από τα επίπεδα λιπιδίων της τρίχας.

Όλα τα προϊόντα της νέας σειράς System Professional βασίζονται στο Σύμπλεγμα EnergyCode*, μια τεχνολογία σχεδιασμένη για να επαναφέρει τη φυσική λιπιδική ισορροπία της τρίχας και να προστατεύει την κερατίνη. Το Energy Code Mapping, γίνεται στα συνεργαζόμενα κομμωτήρια System Professional με τη βοήθεια του επαγγελματία-κομμωτή. Μόλις καθοριστεί το προφίλ ενέργειας των μαλλιών, ο κομμωτής προτείνει ένα εξατομικευμένο, κωδικοποιημένο σύστημα περιποίησης που θα χαρίσει ενέργεια και λάμψη στα μαλλιά.

Και η καινοτομία στην περιποίηση των μαλλιών έρχεται από τo System Professional. Πρόκειται για μία εξειδικευμένη σειρά που προσφέρει εξαιρετικά εξατομικευμένη περιποίηση μαλλιών και εγκαινιάζει την επόμενη γενιά της σειράς LuxeOil.

Συνδυάζει τις υψηλού επιπέδου επιδόσεις της αγαπημένης & πετυχημένης εμπορικά, σειράς ελαίων με την τελευταία καινοτομία στην κατηγορία περιποίησης μαλλιών, το EnergyCodeTM Complex. Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι ο συνδυασμός των ελαίων στη σειρά LuxeOil με τα ιδιαίτερα αποτελεσματικά λιπίδια, επιτρέπουν να διεισδύσει βαθιά, να ενισχύσει και να θρέψει την κάθε ίνα μαλλιών, οδηγώντας άμεσα στην ενεργοποίηση και τον εμπλουτισμό τους.

Αυτό που πρέπει να κάνει λοιπόν κάθε γυναίκα που επιθυμεί λαμπερά και πάνω από όλα υγιή μαλλιά, είναι να επισκεφθεί τον κομμωτή της και να απολαύσει μία εξατομικευμένη περιποίηση μαλλιών, με τη νέα σειρά προϊόντων System Professional. Εκεί θα της προτείνουν τα κατάλληλα για εκείνη προϊόντα, σύμφωνα πάντα με το μοναδικό της Energy Code.

Η Poppy Delevingne έζησε ήδη αυτή την εμπειρία και μοιράστηκε τα εξής.

"Έχω πάντα στην τσάντα μου ένα System Professional LuxeOil Reconstructive Elixir, όπου κι αν πηγαίνω. Κυριολεκτικά δίνει στα μαλλιά μου απίστευτη λάμψη. Το χρησιμοποιώ 2 φορές την ημέρα και λατρεύω το άρωμά του!"

Ήρθε η ώρα να ανακαλύψουμε κι εμείς το προϊόν που θα χαρίσει μοναδική λάμψη στα μαλλιά μας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.