ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πώς θα βάψουμε τα μαλλιά μας το 2018;


TSVIGKOU

18 Δεκεμβρίου 2017

18fc77b10fdfe1a59a949de066e0e9d2.jpg

Κρατάμε σημειώσεις από τα trends που θα επικρατήσουν την επόμενη χρονιά και τα προσαρμόζουμε στο στιλ μας, στην προσωπικότητά μας. 

Αν αναρωτιέστε πώς θα βάψουμε τα μαλλιά μας το 2018, να σας πούμε ότι οι προτάσεις καλύτπουν όλα τα στιλ από γυναίκες που παραμένουν πιστές σε κλασσικές επιλογές, μέχρι εκείνες που θέλουν τις πιο extreme αλλαγές στα μαλλιά τους. Επιπλέον οι ανταύγειες, τα highlights επιστρέφουν δυναμικά τόσο στα μπροστινά μαλλιά, όσο και σε ολόκληρο το hairstyle. Σε αποχρώσεις που πλησιάζουν τη ρίζα αλλά και που είναι κόντρα αντίθετες και δημιουργούν contrast.

Με άλλα λόγια στην gallery που ακολουθεί θα βρείτε σίγουρα μία πρόταση που ταιριάζει στο στιλ σας και θα θέλετε να την υιοθετήσετε από σήμερα κι όλας. Άλλωστε τι μένει για το 2018, περίπου δύο εβδομάδες, ας ανανεώουμε το χρώμα από σήμερα για να προλάβουμε τα trends να τα κάνουμε πρώτες!

[gallery-718001]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.