ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

3 εύκολα χτενίσματα που λατρεύουν οι cool έφηβες και όχι μόνο


TSVIGKOU

21 Δεκεμβρίου 2017

beach-wave-813x122020377.jpg

Όσο πιο ελεύθερα, μοιραία είναι τα μαλλιά τόσο πιο sexy αλλά και cool είναι η ίδια. Και τέτοια χτενίσματα μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από την ηλικία της. Μπορούμε να δούμε μία έφηβη στα 18 με messy hairstyle αλλά και μία γυναίκα μετά τα 50 που θέλει να αναδείξει την πιο sexy πλευρά της.

Αν πρέπει λοιπόν να καταλήξουμε στα 3 πιο εύκολα χτενίσματα τότε αυτά είναι τα σπαστά μαλλιά, τα messy updos ή ponytails και το ανακατεμένο curly look.

Σπαστά Μαλλιά

Ανεξάρτητα τι τύπο μαλλιών έχετε. μετά το μπάνιο στεγνώστε τα ελαφρώς με το πιστολάκι, ανακατεύοντάς τα παράλληλα και στη συνέχεια δώστε κίνηση με τα δάχτυλά σας και ένα προϊόν τύπου gel ή salt spray. Επαναλάβετε το στέγνωμα με το πιστολάκι, μέχρι να στεγνώσουν εντελώς και τέλος πιάστε τα έτσι ανακατεμένα όπως είναι με ένα λάστιχο. Εφαρμόστε ελάχιστο hairspray και λύστε τα μετά από μισή ώρα. Τα μαλλιά σας ακόμα και ίσια να είναι θα γίνουν σπαστά και θα έχουν όγκο.

[gallery-717520]

Messy Updos

Αναποδογυρίστε το κεφάλι σας προς τα κάτω και στεγνώστε τα μαλλιά σας καλά, ενώ παράλληλα τα ανακατεύετε. Όταν σηκωθείτε πιάστε τα άτσαλα, αφήνοντας μερικές τούφες να πέφτουν στο πρόσωπο, με ένα λάστιχο ή ένα μικρό κλαμεράκι.

[gallery-717089]

Ανακατεμένο Curly Look

Αν έχετε σγουρά μαλλιά, ενισχύστε απλά τις μπούκλες σας με προϊόν styling. Αν έχετε ίσια θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ψαλίδι για μπούκλες και να σταθεροποιήσετε το look με hairspray στο τέλος. Αποφύγετε χωρίστρα στη μέση και αφήστε τα μαλλιά σας πιο ελεύθερα να πέφτουν στο πρόσωπό σας.

[gallery-717536]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.