ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Οι πιο παραμυθένιες manicure αποχρώσεις που θα δοκιμάσουμε αυτό το χειμώνα


TSVIGKOU

8 Φεβρουαρίου 2018

befunky-collage88319.jpg

Όπως όλη η γκάμα της essie gel couture, έτσι και η νέα enchanted collection προσφέρει διάρκεια έως και 12 ημέρες με ένα εύκολο σύστημα 2 βημάτων.


Η Brand Ambassador της essie και ιδιοκτήτρια του Cure Nailworks, στη Γλυφάδα, Μίνα είναι η ειδικός που μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε την απόχρωση που σας ταιριάζει. Είναι εκείνη που θα σας κάνει πρωταγωνίστρια στο πιο ονειρεμένο παραμύθι, της essie.

Η παλέτα αποτελείται από τρία παστέλ, κρεμώδη χρώματα, ενώ για ακόμα πιο εντυπωσιακό στιλ μπορείτε να ανακαλύψετε τρία ακόμη χρώματα, ένα ιριδίζον απαλό πράσινο, ένα μεταλλικό βουρτσισμένο χρυσό κι ένα καθηλωτικό βαθυκόκκινο του μεσονυκτίου.

[gallery-718102]

Χρώματα που μας κάνουν να ονειρευόμαστε looks με τούλινες φούστες, χρυσά στολίδια και χρυσοποίκιλτη κορδονέ δαντέλα


Τίποτα δεν είναι υπερβολικά πολυτελές για την ηρωίδα αυτού του παραμυθιού της essie όταν συνδυάζεται με το τέλειο manicure. Και αυτή η ηρωίδα μπορεί να γίνεται εσείς, αρκεί να επιλέξετε την απόχρωση που σας ταιριάζει.

Ανακαλύψτε περισσότερα στο: www.essie.gr

Βρείτε την στη Γλυφάδα, στην οδό Κύπρου 76.
Τηλέφωνο:, 210-8948400
FB: @curenailworks

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.