ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Hygge: Το hair color trend που θα δοκιμάσουμε το 2018


TSVIGKOU

11 Ιανουαρίου 2018

copy-of-9db853eb5d6c9e0938342945eecb152d.jpg


Γι'αυτό αγαπάμε και το ' hygge ', τη δανέζικη ιδέα που αναδύεται σε όλα από το σχεδιασμό έως το φαγητό και τώρα ακόμη και στα μαλλιά, με πλούσιες αποχρώσεις που έρχονται για να ζεσταίνουν το χρώμα. Ο Hygge (ονομάζεται 'hoo-gah') θεωρείται ότι έχει δημιουργηθεί από τους Σκανδιναβούς για να να κάνει τις συνηθισμένες στιγμές πιο σημαντικές, όμορφες ή ξεχωριστές. Η λέξη «hygge» προέρχεται στην πραγματικότητα από τον νορβηγικό όρο «hugga», που σημαίνει άνεση, και σχετίζεται με την αγγλική λέξη «αγκαλιά». Είμαστε έτοιμες λοιπόν να δώσουμε μια ζεστή αγκαλιά στα μαλλιά μας;
 

Και όταν ακούτε Hygge hair trend θα πρέπει να σας έρχονται στο μυαλό οι λαμπερές αποχρώσεις, τα καραμελένια, ξανθά μαλλιά, τα πλούσια, χρυσοκίτρινα, καστανά μαλλιά. Είναι μία τάση που αγγίζει περισσότερο το φυσικό μας χρώμα και δε ξεφεύγει αρκετά από αυτό.

ΞΑΝΘΟ

Ξεφύγετε από το χρώμα του πάγου και πηγαίνετε στα πιο βουτυρώδη, σε αυτά που μοιάζουν με καραμέλα και έχουν βάθος. Να θυμάστε ότι θέλουμε ζεστές αποχρώσεις, όχι ψυχρές.

ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟ

Δοκιμάστε γήινα ρουστίκ καφέ και spicy καστανές αποχρώσεις που συνδυάζουν το καφέ με το κόκκινο χρώμα. 

ΚΟΚΚΙΝΟ 

Εάν είστε φυσική ξανθιά, δοκιμάστε την απόχρωση του χαλκού. Το κεχριμπαρένιο χάλκινο και το ξεθωριασμένο κόκκινο είναι δύο αποχρώσεις που χαρίζουν το στιλ που επιθυμείτε.

[gallery-718105]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.