ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Έκανα τη θεραπεία gloss στα μαλλιά μου και δεν περίμενα με τίποτα τέτοια αποτελέσματα


TSVIGKOU

23 Ιανουαρίου 2018

9b2127feeb78ecdf5aba36d897fa180e.jpg

Στο κομμωτήριο που πηγαίνω λοιπόν ανά δέκα ημέρες για να περιποιούμε τα νύχια μου και κάποιες φορές τα μαλλιά μου, μου πρότειναν να κάνω gloss. Μία θεραπεία που προτείνεται για βαμμένα ή φυσικά μαλλιά.  

Όσες γυναίκες έχουν ξανοίξει το χρώμα τους, απομακρύνει αυτό το χρυσοκίτρινο- πορτοκαλί του αποχρωματισμού δίνοντας την επιθυμητή απόχρωση στην τρίχα. Στα φυσικά μαλλιά δίνει μία ιδιαίτερη λάμψη στο φυσικό χρώμα. Στα ξεθωριασμένα βαμμένα μαλλιά ενισχύσει το χρώμα.
Σε κάθε περίπτωση είναι μία θεραπεία που εκτός από λάμψη και ανανέωση στο χρώμα των μαλλιών χωρίς να φθείρει την τρίχα, προσφέρει παράλληλα ενυδάτωση. Κάθε γυναίκα ανεξάρτητα από τον τύπο μαλλιών της έχει κάθε λόγο να δοκιμάσει αυτή τη θεραπεία.

Και αυτό είναι κάτι που σας το προτείνω εγώ που ήμουν αρνητική σε οποιαδήποτε θεραπεία αφορούσε το χρώμα των μαλλιών μου. Από την ημέρα που έκανα gloss, το μαλλί μου είναι πιο λαμπερό. Έχω ξεχάσει τι σημαίνει θαμπά μαλλιά. Μάλιστα αισθάνομαι ότι οι άκρες μου δείχνουν πιο ανοιχτές, όπως γίνονται το καλοκαίρι από τον ήλιο και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει λόγω της λάμψης.

Είναι μία θεραπεία οικονομική που μπορείτε να τη βρείτε στο κομμωτήριό σας. Προσωπικά τη δοκίμασα και ναι θέλω να την προτείνω σε όλες εσάς.
Μη διστάσετε να ρωτήσετε ό.τι σας προβληματίζει.

Δείτε ακόμη στην gallery που ακολουθεί πώς θα βάψουμε φέτος τα μαλλιά μας.

[gallery-718001]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.