ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τι κάνουμε σε περίπτωση που τα μαλλιά μας καούν από βαφή ή κάποιο εργαλείο styling;


TSVIGKOU

24 Φεβρουαρίου 2018

jamakassi-408917-unsplash.jpg

Θαμπά μαλλιά, καμένες άκρες, έντονη ψαλίδ, τρίχες που σπάνε είναι κάτι που οι γυναίκες δε θέλουμε να αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας. Σε περίπτωση που μας τύχει κάτι τέτοιο ωστόσο οι λύσεις είναι οι εξής:

  1. Επισκεφθείτε τον κομμωτή σας να σας κουρέψει ελαφρώς τις άκρες σας ή να σας συμβουλεύσει μέχρι ποιο μήκος πρέπει να κρατήσετε τα μαλλιά σας.
  2. Επενδύστε σε φυτικά ενυδατικά προϊόντα όπως είναι το λάδι καρύδας. Δοκιμάστε να εφαρμόσετε μια μικρή ποσότητα στις άκρες και στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά με νερό.
  3. Επενδύστε σε ενυδατικά προϊόντα που διατηρούν την υγρασία των μαλλιών σας. Χρησιμοποιήστε τα σύμφωνα με τις οδηγίες.
  4. Αφήστε για ένα μικρό χρονικό διάστημα το πιστολάκι, την πρέσα για ίσιωμα, το ψαλίδι για μπούκλες το ντεκαπάζ και τις βαφές μαλλιών. Μπορείτε να στεγνώνετε τα μαλλιά σας, αλλά πάντα να διατηρείτε απόσταση από τα μαλλιά σας.
  5. Σε κάθε περίπτωση η συμβουλή του κομμωτή σας είναι η καλύτερη που μπορείτε να ακολουθήσετε.

 

Αν έχετε συνηθίσει να έχετε πάντα εντυπωσιακά χτενίσματα μπορείτε να κάνετε μία chic πλεξίδα, αν θέλετε να αποφύγετε τις μπούκλες και το αυστηρό ίσιωμα.

[gallery-718154]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.