Πώς ισιώνω εύκολα και γρήγορα τα μαλλιά μου, χωρίς να φριζάρουν οι άκρες;

Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018
f-519-unsplash.jpg

Ενώ τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιούσα μόνο το πιστολάκι, τους τελευταίους μήνες έχω στο ντουλάπι μου πρέσα ατμού. Τα μαλλιά μου είναι φυσικά σπαστά και η αλήθεια είναι ότι για να τα ισιώσω δε δυσκολεύομαι αρκετά. Τελευταία λοιπόν ανακάλυψα τον πιο εύκολο τρόπο να ισιώνω τα μαλλιά μου και να δημιουργώ το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μετά το μπάνιο, τα σκουπίζω καλά με την πετσέτα και στη συνέχεια τα στεγνώνω για περίπου 10 λεπτά με το πιστολάκι. Αναποδογυρίζω το κεφάλι μου για να στεγνώσουν καλά και οι ρίζες, γιατί συνήθως εκεί μένει η υγρασία. Στη συνέχεια παίρνω την πρέσα ατμού, γεμίζω το ειδικό εξάρτημα με νερό, περιμένω για λιγότερα από 3 λεπτά και ξεκινάω να δουλεύω κάθε τούφα. Αρκεί μόλις ένα πέρασμα για να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το πιο σημαντικό ωστόσο για εμένα είναι ότι οι άκρες δε φριζάρουν ούτε στο ελάχιστο και έτσι τα μαλλιά μου είναι καρφί, όπως θέλω να είναι. Τέλος με το hairspray και δουλεύοντας τις ρίζες με τα δάχτυλά μου, δίνω ελάχιστο όγκο κυρίως στην κορυφή των μαλλιών μου και στις αφέλειες.

Στην gallery που ακολουθεί επέλεξα αντίστοιχα looks με αυτό που δημιουργώ εγώ μέσα σε μόλις 10 λεπτά συνολικά. Ακολουθήστε τα βήματα που σας προτείνω και πείτε μου αν το αποτέλεσμα ικανοποιεί και εσάς τόσο, όσο εμένα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα