ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πώς θα πετύχετε το τέλειο ίσιωμα;


TSVIGKOU

7 Απριλίου 2018

crystal-shaw-481150-unsplash.jpg

Επειδή όμως όλες έχουμε ζηλέψει τα ολόισια μαλλιά της Gwyneth Paltrow και της Jennifer Aniston, δείτε ποια tips πρέπει να ακολουθήσουμε για να αποκτήσουμε το απόλυτο sexy, διαχρονικό hairstyle.

[gallery-717286]

Βασική προϋπόθεση είναι η ενυδάτωση των μαλλιών, η οποία ξεκινάει από το λούσιμο. Επιλέγουμε σαμπουάν που ταιριάζει στον τύπο της τρίχας μας και ξεβγάζουμε καλά τα μαλλιά μας. Στη συνέχεια κάνουμε μάσκα για λείανση και κατά του φριζαρίσματος. Ξεβγάζουμε καλά και ιδιαίτερα τις ρίζες, για να μην είναι λιπαρές και στεγνώνουμε με το πιστολάκι, με τη φορά του αέρα να δείχνει προς το πάτωμα για να μη φουντώσουν τα μαλλιά μας.

Εφαρμόζουμε μερικές σταγόνες ενυδατικό λάδι για προστασία από τη θερμότητα και για λείανση, αυστηρά και μόνο στις άκρες. Χωρίζουμε τα μαλλιά σε μικρές τούφες ξεκινώντας απο χαμηλά και τις ισιώνουμε με πρέσα ή με πιστολάκι και μία στρόγγυλη βούρτσα.

[gallery-716046]

Λίγο πριν φτάσουμε στην κορυφή, κάνουμε τη χωρίστρα από την πλευρά που θέλουμε και ισιώνουμε τα μαλλιά, δίνοντάς τους τη φορά που θέλουμε. Μόλις τελειώσουμε με όλες τις τούφες, ψεκάζουμε μία χτένα με hairspray και κάνουμε ένα πέρασμα τα μαλλιά μας.
 

Δείτε εδώ πόσο ταιριάζουν τα ίσια μαλλιά και σε όσες έχον αφέλειες:

[gallery-718181]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.