ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Βρήκαμε το μοναδικό hairstyle που θέλουμε για φέτος το καλοκαίρι


MMEINTANI

4 Απριλίου 2018

wella.jpg

Κατευθυνόμενη προς το backstage ήξερα από πριν ότι επρόκειτο να βρεθώ μπροστά σε έναν δημιουργικό «πανικό» με μοντέλα, μακιγιέρ και hair stylists να προσπαθούν να βάλουν τις τελευταίες λεπτομέρειες στα μοντέλα που θα βλέπαμε στην πασαρέλα, βρέθηκα όμως προ εκπλήξεως μιας και ήταν ίσως το πιο ήρεμο και ζεν περιβάλλον που θα μπορούσε να κρύβεται πίσω από μία τόσο λαμπερή επίδειξη μόδας.

Και ύστερα κατάλαβα ότι όλο αυτό το κλίμα ταίριαξε υπέροχα με το στιλ που είδαμε τόσο στα ρούχα όσο και στα μαλλιά των μοντέλων, το οποίο αποφάσισα στη στιγμή πως θέλω να το κάνω επίσημο hairstyle για το καλοκαίρι που έρχεται!

Τα “wet undone looks”, τα οποία δημιουργήθηκαν από επαγγελματίες των κομμωτηρίων Angelos coiffures με τη βοήθεια της επαγγελματικής σειράς styling EIMI της Wella Professionals μου θύμισαν αμέσως την υπέροχη υφή που έχουν τα μαλλιά μας όταν βρέχονται από τη θάλασσα και με ταξίδεψε σε καλοκαιρινό mood πριν καλά καλά καθίσω στη θέση μου για να παρακολουθήσω το show.

Η Μόνικα Τουλίτση, Καλλιτεχνική Διευθύντρια των κομμωτηρίων Angelos coiffures δήλωσε: «Συνεργαστήκαμε με τους MIRO για 3 συνεχή χρονιά, για την παρουσίαση της κολεξιόν τους Happiness Άνοιξη/ Καλοκαίρι SS18. Για το χτένισμα των μοντέλων επιλέξαμε το wet undone look, ένα δροσερό χτένισμα που αναδεικνύει και τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Θέλαμε τα μαλλιά να εκπέμπουν θηλυκότητα, αλλά παράλληλα να δείχνουν και την κοριτσίστικη διάθεση. Πρόκειται για το hair trend του φετινού καλοκαιριού, για τη δημιουργία του οποίου χρησιμοποιήσαμε την επαγγελματική σειρά προϊόντων styling ΕΙΜΙ & το επαγγελματικό σεσουάρ ghd Air. Για τη wet υφή εφαρμόσαμε τα εξής προϊόντα: Shape Me, Pearl Styler & για το τέλος το Sugar Lift για να δώσουμε στο μέγιστο τη wet μορφή του look».

Νομίζω όλες μας φανταζόμαστε ήδη το συγκεκριμένο hairstyle συνδυασμένο με αέρινα καλοκαιρινά φορέματα και ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια για τα πιο ωραία καλοκαιρινά looks που θα μας κάνουν πρωταγωνίστριες του στιλ και της ομορφιάς!

#speakeimi #wellahair #angeloscoiffures # mirodesigners

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.