ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Αυτοί οι λόγοι θα σας πείσουν να μην κοιμάστε με βρεγμένα μαλλιά


TSVIGKOU

11 Απριλίου 2018

tanja-heffner-562872-unsplash-1.jpg

Συχνά ξυπνάω με πονοκέφαλο και είμαι σίγουρη ότι η βασική αιτία είναι γιατί δε στεγνώνω τα μαλλιά μου. Με μία μικρή έρευνα στο διαδίκτυο ωστόσο, ανακάλυψα ότι υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να σταματήσω αυτή τη συνήθεια και θα σας τους αναλύσω παρακάτω:

Βακτήρια: Τα μαξιλάρια είναι το ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη βακτηριδίων. Τα βρεγμένα μαλλιά μεταφέρουν την υγρασία στο μαξιλάρι και δημιουργείται το ιδανικό περιβάλλον που ενισχύει την ανάπτυξη των βακτηρίων.

Η τρίχα σπάει πιο εύκολα: Όταν τα μαλλιά είναι βρεγμένα, οι τρίχες σπάνε πιο εύκολα. Το αποτέλεσμα είναι τα φριζαρισμένα μαλλιά, τα οποία δύσκολα θα καταφέρετε να στρώσετε. Μην αναρωτιέστε γιατί κάθε πρωί τα μαλλιά δε στρώνουν!

Πονοκέφαλος: Όταν κοιμόμαστε, η θερμοκρασία του σώματός μας αυξάνεται, με αποτέλεσμα το σώμα και η υγρασία που υπάρχει στο κεφάλι να ζεσταίνεται. Αυτή είναι μία από τις βασικότερες αιτίες να υποφέρουμε το επόμενο πρωινό από κεφαλαλγία (πονοκέφαλο).


Δεν έχουμε άλλη επιλογή λοιπόν, πρέπει να στεγνώνουμε καλά τα μαλλιά μας κυρίως στις ρίζες, αλλά και στις άκρες με πιστολάκι. Όσο για το πρωί, αν θέλουμε ένα περιποιημένο χτένισμα μπορούμε να κάνουμε μια πλεξίδα:

[gallery-718154]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.