ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Δοκίμασα τη μάσκα μαλλιών που εσείς μου προτείνατε και αυτό είναι το αποτέλεσμα


TSVIGKOU

24 Μαΐου 2018

tyler-nix-425447-unsplash.jpg

Μία από αυτές ήταν και της Νατάσας, η οποία μου έγραψε στο email:

Καλησπέρα!

Ήθελα να σου προτείνω την δική μου λύση σχετικά με την λιπαρότητα στα μαλλιά μετά απο την χρήση κάποιου ελαίου.

Χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια διάφορα λάδια για την ενυδάτωση των μαλλιών μου και πραγματικά έχω δει θεαματικά αποτελέσματα, σε βάθος χρόνου. Θεωρώ ως τα καλύτερα με διαφορά το ελαιόλαδο, το λάδι τζοτζόμπα, το λάδι καρύδας και το έλαιο απο αβοκάντο. Προσωπικά αποφεύγω να εφαρμόζω λάδι στις ρίζες των μαλλιών μου καθώς έχω και γω λιπαρά μαλλιά. Ακολουθώ την ίδια διαδικάσια με εσένα μόνο που το εφαρμόζω μόνο από τα μήκη προς τις άκρες. Με αυτόν τον τρόπο δεν λαδώνουν τα μαλλιά μου. Ακόμη εαν κάποια φορά αισθανθώ λιπαρότητα στα μαλλιά μου, μετά το λούσιμο χρησιμοποιώ ελάχιστο dry shampoo.

Ελπίζω να σε βοήθησα. 

Η αλήθεια είναι ότι η πρόταση της Νατάσας να βάλω λάδι κυρίως στις άκρες και όχι στις ρίζες είναι κάτι που μου προτείνετε οι περισσότερες. Αποφάσισα λοιπόν να ακολουθήσω αυτό το tip και μάλιστα επέλεξα το λάδι καρύδας αυτή τη φορά. Ένα λάδι που προσωπικά λατρεύω και χρησιμοποιώ στο ντεμακιγιάζ μου αλλά και σε διάφορες ακόμα DIY συνταγές για απολέπιση και ενυδάτωση σώματος και προσώπου.

Σήμερα, επανέρχομαι για να σας περιγράψω την τέλεια υφή που έχουν οι άκρες μου. Δεν υπάρχει ίχνος λιπαρότητας, ενώ τα μαλλιά μου στρώνουν και δε φριζάρουν καθόλου. Αρκούσαν μερικές σταγόνες από λάδι καρύδας, στις άκρες για να έχω το αποτέλεσμα που τόσο επιθυμούσα. Το μόνο σίγουρο πλέον είναι ότι χρειάζομαι παραπάνω λάδι καρύδας στο σπίτι μου, αφού τώρα θα το χρησιμοποιώ και στα μαλλιά μου, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Νατάσα σε ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου. Αναμένω και άλλες προτάσεις στο [email protected], για να δοκιμάσω DIY συνταγές για πρόσωπο, σώμα, μαλλιά και να σας γράψω την εμπειρία μου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.