AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που τους ταιριάζει απόλυτα το κόκκινο βερνίκι


TSVIGKOU

2 Ιουνίου 2018

25021513-239788899890462-7108560110586167296-n.jpg

[gallery-717658]

Τα 3 ζώδια λοιπόν που μπορούν να πάνε ένα επίπεδο παραπάνω το κόκκινο βερνίκι είναι τα εξής:

Ταύρος

Οι επιλογές που κάνετε για το μανικιούρ και το πεντικιούρ σας είναι συγκεκριμένες. Σπάνια θα δοκιμάσετε ένα περίεργο χρώμα ή έστω κάποιο που είναι της μόδας. Ένα από τα ελάχιστα αγαπημένα σας λοιπόν είναι και το κόκκινο, αλλά στην σκούρα εκδοχή του και μάλιστα το επιλέγετε ακόμα και για το καλοκαιρινό σας mani αλλά και pedi.

Παρθένος

Μπορεί να μη βάφετε συνέχεια τα νύχια σας και εννοούμε κυρίως τους χειμερινούς μήνες, ωστόσο όταν το κάνετε επιλέγετε την κλασσική, κατακόκκινο απόχρωση. Και η αλήθεια είναι ότι ταιριάζει απόλυτα στο δικό σας ταπεραμέντο.

Ζυγός

Ένα τόσο δυναμικό ζώδιο σαν το δικό σας δε θα μπορούσε να εκφραστεί με άλλο τρόπο στο μανικιούρ, παρά μόνο με το κόκκινο βερνίκι. Δεν έχετε πρόβλημα με την απόχρωση μπορεί να είναι σκούρα αλλά και τόσο ανοιχτή που να μοιάζει με πορτοκαλί. Με άλλα λόγια κόκκινο να 'ναι και ό.τι να 'ναι.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα