Τι είναι το solid shampoo και γιατί αξίζει να το δοκιμάσετε;

Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2018
joshua-rawson-harris-678082-unsplash.jpg

Η αλήθεια είναι ότι όταν το είδα στην αρχή κάπως απόρησα και σκέφτηκα ότι είναι σχεδόν αδύνατον ένα σαπούνι να καθαρίσει το τριχωτό της κεφαλής μου. Επιπλέον ήμουν διστακτική, καθώς φοβόμουν μήπως οι άκρες μου γίνουν πιο ξηρές.

Διαβάστε εδώ: "Γιατί τα μαλλιά σας λαδώνουν τόσο εύκολα;"

 

Η πρώτη δοκιμή όμως μου διέψευσε όλες μου τις σκέψεις. Ακολουθώντας τις οδηγίες, αρχικά έβρεξα καλά τα μαλλιά μου και πήρα στα χέρια μου το "solid shampoo", σκεφτείτε ότι μοιάζει όπως τα σαπούνια και ξεκίνησα να κάνω μασάζ με αυτό στο τριχωτό της κεφαλής αλλά και στις άκρες. Μόλις δημιουργήθηκε αφρός, συνέχισα το μασάζ, τρίβοντας καλά τα μαλλιά μου. Όταν ξεκίνησα να τα ξεβγάζω, ένιωθα τα μαλλιά μου αρκετά απαλά, ενώ στις ρίζες δεν υπήρχε ίχνος λιπαρότητας. Συνέχισα με το styling και συγκεκριμένα ίσιωσα τα μαλλιά μου και πραγματικά το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο από αυτό που νόμιζα..

Διαβάστε εδώ:"#60SecondsofBeauty: Δίνουμε 70’s αέρα στις αφέλειες"

Σας προκαλώ να το δοκιμάσετε και να μου πείτε τη γνώμη σας.

Και επειδή μιλάμε για τέλεια, ενυδατωμένα μαλλιά, το ιδανικό hairlook για να τα αναδείξουμε είναι το ίσιωμα και στην gallery που ακολουθεί θα σας πείσουμε για την επόμενη έξοδό σας να κάνετε ένα αυστηρό straight hairstyle!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα