AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το hairstyle που πετυχαίνει πάντα μετά τη βουτιά στη θάλασσα


The Jennettes

7 Ιουλίου 2018

jernej-graj-649568-unsplash-2.jpg

Υπάρχει, όμως, ένα hairstyle που μπορεί να λειτουργήσει ιδανικά μετά τη βουτιά στη θάλασσα, να δείχνει κομψό και να μην απαιτεί να λούσετε και να φτιάξετε τα μαλλιά σας αμέσως μετά αν θέλετε να μην γυρίσετε στο σπίτι. Αυτό δεν είναι άλλο από την πλεξίδα...την απλή ή το ψαροκόκκαλο.

Λόγω της άγριας υφής τους από το αλάτι της θάλασσας, το συγκεκριμένο χτένισμα στέκεται. Ζητήστε λοιπόν από μία φίλη σας ή και μόνες σας, αν τα χέρια σας πιάνουν πλέξτε τα μαλλιά σας πλεξίδα. Κάνετε μία, δύο ή στριφογυρίστε την για ένα περίτεχνο updo. Με το συγκεκριμένο look μπορείτε να μη λούσετε καν τα μαλλιά σας και να συνεχίσετε την έξοδο, κατευθείαν από την παραλία.

Extra Tip: Για να ενισχύσετε την άγρια υφή των μαλλιών σας, ρίξτε μέσα στην τσάντα παραλίας ένα salt spray. Θα σας βοηθήσει να πετύχετε το sexy, ατημέλητο στιλ που απαιτεί το συγκεκριμένο χτένισμα.

Gallery: Δείτε ακόμη τα καλύτερα hairstyles για το νησί

[gallery-717104]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα