ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πώς είπα αντίο στα ξηρά, θαμπά μαλλιά;


TSVIGKOU

24 Ιουλίου 2018

element5-digital-611462-unsplash_1.jpg

Το καλοκαίρι ταλαιπωρούμαι αρκετά με τα μαλλιά μου. Το αλάτι της θάλασσας, το καυσαέριο σε συνδυασμό με την έκθεσή τους στον ήλιο και η συχνή χρήση του σεσουάρ ή το πολύπλοκο styling που μου αρέσει να τους κάνω, αφυδατώνουν τα μαλλιά μου με αποτέλεσμα να χάνουν την λάμψη τους και να φαίνονται θαμπά.


Άρχισα να αναζητώ προϊόντα που φροντίζουν τα μαλλιά μου, τα ενυδατώνουν από τις ρίζες μέχρι τις άκρες ώστε να βρουν ξανά τη χαμένη τους λάμψη. Tαυτόχρονα επειδή λούζομαι καθημερινά, ειδικά το καλοκαίρι, εκτός από λάμψη και ενυδάτωση, χρειαζόμουν και προστασία.

Αφού λοιπόν επένδυσα σε προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες των μαλλιών μου, αποφάσισα να αλλάξω και τη ρουτίνα περιποίησης. Συγκεκριμένα πλέον κάθε φορά που λούζομαι ξεκινάω πρώτα με το conditioner και στη συνέχεια εφαρμόζω το σαμπουάν. Απλώνω από τις ρίζες έως τις άκρες μία γενναιώδορη ποσότητα conditioner και κάνω απαλό μασάζ, κάνοντας focus στις άκρες. Στη συνέχεια παίρνω το σαμπουάν και κάνω δύο εφαρμογές για να είμαι σίγουρη ότι δεν έχει μείνει λιπαρότητα. Αν σκοπεύω να κάνω πιστολάκι, εφαρμόζω πάντα λάδι στις άκρες, έτσι ώστε να τις κρατάω ενυδατωμένες, ενώ όταν τα κάνω σγουρά, κάνω απαλές κινήσεις με τα χέρια μου, εφαρμόζωντας παράλληλα το salt spray.

Μία ακόμη σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι ξεκίνησα και χρησιμοποιώ αντηλιακό μαλλιών, όταν πάω στην παραλία. Το νεσεσέρ μου πλέον περιέχει και αυτό το προϊόν και μάλιστα το ανανεώνω όπως του σώματος και του προσώπου, περίπου ανά δύο ώρες ή μετά από κάθε βουτιά!

Τα μαλλιά μας χρειάζονται τη φροντίδα μας, πόσο μάλλον τους καλοκαιρινούς μήνες με τόσο styling που κάνουμε. Μην αμελείτε τη φροντίδα τους, επενδύστε σε κατάλληλα προϊόντα, συμβουλευτείτε hair experts και κάντε τις απαραίτητες αλλαγές στην ρουτίνα περιποίησής τους για να δείτε άμεσα αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.