ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Μην κρύβετε τα τσιμπιδάκια στα μαλλιά! Ήρθε η ώρα να αποκτήσουν πρωταγωνιστικό ρόλο


CHRYSAD

18 Σεπτεμβρίου 2018

simone_rocha_dwss18_009.jpg

Πρώτα επέστρεψαν τα scrunchies, μετά οι στέκες και οι κορδέλες και τώρα ήρθε η στιγμή να δώσουμε πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα ακόμα trend των 80s-90s. Εκτός από τα μαλλιά διάφορων celebrities και fashionistas, τα τσιμπιδάκια έχουν αρχίσει να εμφανίζονται και στα catwalks των πιο μεγάλων σχεδιαστών. 
Όχι, δεν μιλάμε για τα απλά, «καθημερινά» μαύρα τσιμπιδάκια –που συνέχεια εξαφανίζονται ανεξήγητα-, αλλά για εκείνα που είναι κάθε άλλο παρά διακριτικά, είτε λόγω χρώματος, είτε λόγω μεγέθους και σίγουρα λατρεύατε να φοράτε και εσείς όταν ήσασταν παιδιά. 


Πριν απορρίψετε την ιδέα, να σας πούμε πως εκτός από πάρα πολύ βολικά –ειδικά για εσάς που κόψατε αφέλειες και το έχετε μετανιώσει-, τα τσιμπιδάκια ή οι μπαρέτες κάνουν εντυπωσιακό ακόμα και το πιο basic look και δίνουν έξτρα πόντους κομψότητας και θηλυκότητας στην εμφάνισή σας στη στιγμή. 


Αν ακόμα δεν έχετε πεισθεί για να δοκιμάστε την συγκεκριμένη τάση, ετοιμαστείτε να αλλάξετε γνώμη μόλις δείτε την παρακάτω gallery. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.