ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Έχετε ταλαιπωρημένα μαλλιά με κερατίνη; Η beauty editor βρήκε το τέλειο σαμπουάν για εσάς


CHRYSAD

5 Οκτωβρίου 2018

_mg_7160-edit1.jpg

Πριν ξεκινήσω να σας λέω οτιδήποτε, πρέπει να παραδεχτώ το εξής: σαν beauty editor φτάνουν στα χέρια μου συνέχεια νέα προϊόντα περιποίησης, μακιγιάζ και μαλλιών, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα να αλλάζω συνέχεια αυτά που χρησιμοποιώ. Πώς θα αποκτήσω γνώμη για αυτά άλλωστε αν δεν τα δοκιμάσω; Όπως είναι φυσικό, το να τελειώσω κάποιο προϊόν ή να ανοίξω μία νέα συσκευασία του είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια. Αλλά όταν συμβαίνει, -πιστέψτε με- είναι επειδή λειτουργεί πραγματικά.

Έχοντας βγάλει αυτό από τη μέση, επιστρέψτε μου να σας συστήσω εκείνο που όχι μόνο τελείωσα, αλλά θα συνεχίζω να χρησιμοποιώ ξανά και ξανά. Ο λόγος για το Low Shampoo Extraordinary Oil από το Elvive της L'Oréal Paris, το οποίο ίσως είναι το σαμπουάν που δεν ξέρατε πως τα μαλλιά σας χρειάζονταν.

Ψάχνετε ένα σαμπουάν που να είναι απαλό, να θρέφει σε βάθος τα ταλαιπωρημένα σας μαλλιά κάνοντας τα απαλά και με ελαστικότητα, χωρίς να τα βαραίνει και να τα πειθαρχεί; Αν ναι, συνεχίστε να διαβάζετε γιατί κατά πάσα πιθανότητα το Low Shampoo είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να προσθέσετε στην ρουτίνα του μπάνιου σας.

Αυτά που έκαναν εμένα να το λατρέψω είναι το γεγονός πως είναι απίστευτα κρεμώδες (η υφή του θυμίζει conditioner/μάσκα), καθαρίζοντας τα μαλλιά μου απαλά, χωρίς να τα αφήνει ξηρά και αφυδατωμένα. Αυτό οφείλεται στο ότι δεν κάνει αφρό και δεν περιέχει sulfates – μην τρομάζετε, ο αφρός δεν είναι ενδεικτικός για το αν θα καθαρίσουν τα μαλλιά σας. Οι περισσότεροι νιώθουν πως όσο περισσότερο αφρό παράγει ένα σαμπουάν, τόσο πιο αποτελεσματικά καθαρίζουν τα μαλλιά, αλλά αυτό δεν ισχύει. Ακόμα κι αν το σαμπουάν δεν παράγει καθόλου αφρό, οι ρύποι και η λιπαρότητα απομακρύνονται και πάλι. Plus: με το συγκεκριμένο προϊόν δεν θα χρειαστεί να προμηθευτείτε conditioner και μάσκα, αφού είναι 3σε1 και αντικαθιστά τη χρήση τους.

Ακόμα, σε περίπτωση που έχετε κάνει κερατίνη ή άλλες τέτοιου ίδιους επεξεργασίες στα μαλλιά σας, τότε ξέρετε πόσο σημαντικό είναι να χρησιμοποιείτε εξειδικευμένα σαμπουάν, τα οποία συνήθως δεν είναι αυτό που θα λέγαμε οικονομικά. Το Low Shampoo είναι ιδανικό για εσάς, καθώς δεν περιέχει το συστατικό-νο1 εχθρό της κερατίνης sulfates, ενώ ταυτόχρονα τα κάνει να είναι έξτρα απαλά, πειθαρχημένα και ταυτόχρονα εύθραυστα. Εγώ, ανά διαστήματα κάνω κερατίνη στα μαλλιά μου ώστε να μένω μακριά από την καθημερινή χρήση θερμότητας και το Low Shampoo είναι πλέον το μόνο που επιλέγω. Αν εσείς έχετε και βαμμένα μαλλιά, τότε το ιδανικό για εσάς είναι το Low Shampoo Color-Vive από το Elvive της L'Oréal Paris, το οποίο περιέχει αντηλιακά φίλτρα UVA/UVB και σφραγίζει το χρώμα.

Η αλλαγή που θα δείτε στην ποιότητα της τρίχας σας και στην γενική εμφάνιση των μαλλιών σας θα σας πείσει από την πρώτη κιόλας χρήση. Εσείς τι περιμένετε για να το δοκιμάσετε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.