ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Trend Alert? Η Bella Hadid φόρεσε ένα από τα πιο μισητά αξεσουάρ στα μαλλιά της


CHRYSAD

20 Σεπτεμβρίου 2018

20180513_zaa_d20_105311.jpg

Σίγουρα έχετε και εσείς αυτό το αξεσουάρ στο σπίτι σας. Ίσως παραπάνω και από ένα. Το έχετε εσείς, οι φίλες σας, οι συνάδελφοί σας και κάθε γυναίκα που έχει μαλλιά που φτάνουν κάτω από το ύψος του πηγουνιού της. Ο λόγος για το κλάμερ, το αξεσουάρ που όλοι έχουν και ταυτόχρονα όλοι μισούν. Γιατί ναι μεν είναι πολύ βολικό για να πιάνουμε τα μαλλιά μας στο ντους ή όταν καθαρίζουμε, δεν είναι όμως καθόλου stylish και σίγουρα δεν είναι ιδανικό για να ολοκληρώνουμε τα σύνολά μας.

Αυτό είναι το κούρεμα που θα βλέπετε παντού (και) τον φετινό χειμώνα

Να που όμως η Bella Hadid –ένα από τα πιο fashionable και ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου- έχει άλλη γνώμη. Γιατί η Bella έχει εμφανιστεί τελευταία με κλάμερ στα μαλλιά της όχι μία, όχι δύο, αλλά αμέτρητες φορές.

Ιδού η πιο πρόσφατη απόδειξη.

Το συγκεκριμένο κλάμερ έιναι Alexander Wang, στοιχίζει $35 και το είδαμε πρώτη φορά στο fashion week show του σχεδιαστή για τη σεζόν Fall/Winter 18/19.

Ακόμα κι έτσι όμως, συνεχίζουμε να μην είμαστε σίγουροι για αυτή της την επιλογή. Εσείς θα φοράγατε αυτό το αξεσουάρ στις εξόδους σας;

Bang Bang: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν κόψετε αφέλειες στα μαλλιά σας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.