ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα wet look χτενίσματα που θα κάνετε όλο τον φετινό χειμώνα


CHRYSAD

21 Σεπτεμβρίου 2018

rochas_bwaw1819_16.jpg

Τον περασμένο χειμώνα –και καλοκαίρι, για να είμαστε ειλικρινείς- το χτένισμα που επέλεγαν όλες οι μεγάλες σταρ του Hollywood ήταν ένα: το sleek back wet look. Το είδαμε τόσο σε fashion events, όσο και σε επίσημες red carpet τελετές και κάθε φορά κατάφερνε να μας εντυπωσιάσει. Φέτος, το ίδιο hairstyle θα συνεχίσει να είναι στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων κάθε γυναίκας, αν και το wet look θα πάει ένα βήμα παραπέρα, παίρνοντας περισσότερες μορφές.

Τα βασικά προϊόντα που πρέπει να βάλετε στην beauty shopping list σας για να το πετύχετε είναι τζελ, κρέμα φορμαρίσματος και λακ. Σε περίπτωση που τα μαλλιά σας δεν είναι εντελώς ίσια, θα πρέπει πρώτα να τα ισιώσετε, γιατί αν τους βάλετε τζελ όσο είναι βρεγμένα, όταν στεγνώσουν θα γίνουν πάλι σγουρά. Όσον αφορά στη λακ, μην το παρακάνετε με την ποσότητα – αλλιώς τα μαλλιά σας θα γίνουν πολύ σκληρά.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί όλες τις εκδοχές χτενισμάτων που μπορείτε να κάνετε με βάση το wet look, όπως τα είδαμε στις fashion weeks για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 18/19.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.