ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η ηθοποιός με τα πιο δημοφιλή μαλλιά στο pinterest θα σας πείσει να κόψετε καρέ


CHRYSAD

22 Σεπτεμβρίου 2018

kristin-ess-lucy-hale1.jpg

Όσον αφορά στα μαλλιά, υπάρχουν δύο βασικές κατηγορίες γυναικών: εκείνες που στενοχωριούνται ακόμα κι όταν κόβουν δύο πόντους και εκείνες που θέλουν να τα αλλάζουν συνέχεια. Η ηθοποιός Lucy Hale ανήκει χωρίς καμία αμφιβολία στην δεύτερη, αφού σχεδόν κάθε φορά που την βλέπουμε έχει διαφορετικό κούρεμα/χτένισμα/χρώμα στα μαλλιά της. Μακριά, κοντά, με αφέλειες, ξανθά, ροζ, μαύρα και καστανά, η Lucy τα έχει δοκιμάσει όλα.

Αυτό φυσικά δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τον κόσμο του pinterest, με τις φωτογραφίες της να «καρφιτσώνονται» η μία μετά την άλλη σε πίνακες για hair-spiration. Οφείλουμε να τονίσουμε βέβαια πως η ηθοποιός έχει την προσωπική της hair stylist, Kristin Ess, η οποία επιμελείται το look των μαλλιών της πριν από κάθε της δημόσια εμφάνιση.

Επειδή η Kristin είναι απίθανο να αναλάβει ποτέ τα δικά μας μαλλιά, συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας πρόσφατα hair looks της Lucy στην gallery που ακολουθεί για να προσπαθήσουμε να τα δημιουργήσουμε μόνες μας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.