ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Winter-proof: Τα χτενίσματα που μένουν σταθερά όσο κι αν βρέχει ή φυσάει


CHRYSAD

29 Σεπτεμβρίου 2018

destacada_boxerbraids.jpg

Βροχή, κρύο, αέρας: το φθινόπωρο αποφάσισε εν μία νυκτί να έρθει δυναμικά. Αν βγήκατε εκτός σπιτιού τις τελευταίες μέρες, τότε σίγουρα ήρθατε αντιμέτωπες με τα μαλλιά σας να πετάνε προς κάθε πιθανή κατεύθυνση, «ακούγοντας» μόνο τον αέρα και σίγουρα όχι εσάς. Μην αγχώνεστε όμως, γιατί αν βγείτε και σήμερα έξω δεν πρόκειται να αντιμετωπίσετε το ίδιο πρόβλημα, αφού παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τα δύο πιο τέλεια χτενίσματα που αντιστέκονται σε βροχή και αέρα.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο hair trend που είδαμε στο street style των fashion weeks

Χτένισμα νο1: Boxer Braids

Τίποτα δεν θα μείνει πιο σταθερό από τις αγαπημένες και super stylish boxer braids. Πριν πλέξετε τα μαλλιά σας, περάστε τους λίγο αφρό ή κρέμα φορμαρίσματος, ώστε να μην «γλιστράνε» από τα λαστιχάκια και τελειώστε με λακ.

Χτένισμα νο2: Κοτσίδα

Η κλασική κοτσίδα είναι η πιο εύκολη επιλογή για εσάς που έχετε μακριά μαλλιά. Αν θέλετε να την κάνετε λίγο πιο εντυπωσιακή, απλώς προσθέστε λαστιχάκια κατά μήκος της κοτσίδας για να αποκτήσει το εφέ bubble.

Best of Bangs: Από τα icons των 60s, μέχρι τα it-girls του σήμερα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.