ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το χτένισμα που προτείνει ο οίκος Fendi δικαιώνει όλα τα lazy κορίτσια


CHRYSAD

1 Οκτωβρίου 2018

fendi_wss19_102.jpg

Είμαστε 100% σίγουροι πως τις μέρες που βιάζεστε, τις μέρες που δεν έχετε προλάβει να λουστεί ή απλά τις μέρες που δεν έχετε όρεξη ούτε να πιάσετε τη βούρτσα στο χέρι σας, η επιλογή όσον αφορά στα μαλλιά σας είναι μία: ο ατημέλητος κότσος. Το ξέρουμε γιατί ακριβώς το ίδιο κάνουμε και εμείς, αφού εκτός του ότι καλύπτει αποτελεσματικότατα τις bad hair days, είναι και απίστευτα βολικό.

That said, καμιά φορά νιώθουμε τύψεις όταν το κάνουμε κάθε στιγμή της εβδομάδας και καταλήγουμε να πηγαίνουμε έτσι από το πρωί στο γραφείο, μέχρι το βράδυ για ποτό. Αυτό μέχρι τώρα όμως, γιατί ο οίκος Fendi είναι εδώ για να μας πει μπράβο και να συνεχίσουμε.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο hair trend που είδαμε στο street style των fashion weeks

Βλέπετε, στο πρόσφατο show του στην Milan Fashion Week, τα μοντέλα (συμπεριλαμβανομένων των Bella Hadid και Kaia Gerber) περπάτησαν στο catwalk με τα μαλλιά τους χτενισμένα σε σφιχτούς κότσους στην κορυφή του κεφαλιού. Ακριβώς σαν αυτούς που κάνουμε όλες, στριφογυρίζοντας τα μαλλιά μας και στερεώνοντάς τα με ένα λαστιχάκι ή τσιμπιδάκι. Το ανέμελο αυτό look, που επιμελήθηκε ο διάσημος hair stylist Sam McKnight, είχε ως έμπνευση τα 70s και την βικτωριανή εποχή και βασικό χαρακτηριστικό του ήταν τα baby hair που είχαν τονιστεί και χτενιστεί προς τα κάτω.

Οι φύτρες περιμετρικά του προσώπου ίσως να μην είναι το αγαπημένο στοιχείο των μαλλιών σας (σας νιώθουμε, πιστέψτε μας), αλλά αυτή τη σεζόν θα είναι trend, οπότε ήρθε η στιγμή να σταματήσετε να τις κρύβετε και να τολμήσετε το stylish και βολικό χτένισμα του οίκου Fendi.

Best of Bangs: Από τα icons των 60s, μέχρι τα it-girls του σήμερα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.