ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Αυτό το beauty τρικ της νέας μαμάς Irina Shayk δεν θα σας πάρει πάνω από 5 δευτερόλεπτα


CHRYSAD

9 Οκτωβρίου 2018

abaca_636238_113.jpg

Πριν από μερικές σεζόν, όλες –όταν λέμε όλες, το εννοούμε- οι fashionistas και bloggers κυκλοφορούσαν με τα μαλλιά τους χωμένα μέσα στις μπλούζες τους. Το συγκεκριμένο look ξεκίνησε από τα fashion shows, οι γρήγοροι ρυθμοί των οποίων ανάγκαζαν τα μοντέλα πολλές φορές να βγαίνουν στα catwalks μεταξύ των αλλαγών χωρίς να έχουν προλάβει να βγάλουν τα μαλλιά τους από τα ρούχα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Derlyn Perez (@derlynperez) on

Το trend αυτό αργότερα ονομάστηκε tucked-in και ήρθε η στιγμή να την επαναφέρετε, αν είστε και εσείς νέα μαμά σαν την Irina Shayk. Το supermodel από τη Ρωσία μας το θύμισε όταν το υιοθέτησε σε μία βόλτα με την κόρη της στη Νέα Υόρκη, αν και μαντεύουμε πως το έκανε επειδή είναι βολικό και όχι για στιλιστικούς λόγους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Irina out and about in NYC with baby Lea (October 6)

A post shared by Irina Shayk ? (@irinashayksdaily) on

Με το φθινόπωρο να δίνει σιγά σιγά τη θέση του στον χειμώνα, είναι η καταλληλότερη εποχή για να δοκιμάσετε και εσείς το tucked in hairstyle, αφού απαιτεί ρούχα από τη χειμερινή σας γκαρνταρόμπα για να δείξει ανεπιτήδευτα cool.

#Need: Τα αξεσουάρ μαλλιών που είδαμε στο show του οίκου Chanel

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.