ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

#Need: Τα αξεσουάρ μαλλιών που είδαμε στο show του οίκου Chanel


CHRYSAD

8 Οκτωβρίου 2018

chanel_wss19_024.jpg

Αποκλείεται να μην είδατε κάποια φωτογραφία ή στιγμιότυπο από το υπέροχο show του οίκου Chanel στην PFW για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019. Ο Karl Lagerfeld με την ομάδα του έφερε τη θάλασσα μέσα στην καρδιά του Παρισιού, δημιουργώντας μία παραλία με άμμο και κύματα, με τα μοντέλα να κάνουν πασαρέλα ξυπόλυτα.

Δεν ξέρουμε πώς νιώθουμε για το κούρεμα που προτείνει ο οίκος Miu Miu

Όσο κι αν το σκηνικό μας έκανε να έκανε να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό, εμείς δεν μπορέσαμε να μην προσέξουμε και τα υπέροχα αξεσουάρ μαλλιών των μοντέλων.

Εκτός του ότι τα αξεσουάρ για τα μαλλιά εμφανίζονται ολοένα και πιο συχνά στα catwalk shows (ξέρετε τι λένε: two is a coincidence, three is a trend), τα αγαπάμε γιατί μέσα σε δευτερόλεπτα μπορούν να προσθέσουν πόντους κομψότητας στο στιλ μας και να σώσουν μία bad hair day χωρίς καθόλου κόπο.

Τα μαλλιά στο show του Giambattista Valli είναι ό,τι πιο dreamy θα δείτε σήμερα

The Braidy Bunch @chanel by #karllagerfeld #hairbysammcknight braids by @fabiopetri #pfw #chanel #bts #richbeach

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sam McKnight Personal (@sammcknight1) στις

Τα μαλλιά που δημιούργησε για το show ο Sam McKnight ήταν κυματιστά, αλλά κομψά και στο πίσω μέρος ήταν στολισμένα με κορδέλες και μπαρέτες. Αν και μάλλον δεν θα αποκτήσουμε ποτέ τα συγκεκριμένα αξεσουάρ μαλλιών, στην αγορά κυκλοφορούν πολλά παρόμοια τα οποία αν συνδυαστούν θα δώσουν ένα παρόμοιο look.

Εμείς πάντως σκοπεύουμε να το δοκιμάσουμε asap. Εσείς;

Το χτένισμα που προτείνει ο οίκος Fendi δικαιώνει όλα τα lazy κορίτσια

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.