ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

#MetallicNails: Γιατί δεν θα κάνετε άλλο μανικιούρ εκτός από αυτό φέτος


CHRYSAD

9 Οκτωβρίου 2018

jill_stuart_waw1617_137.jpg

Μπορεί τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά να απέχουν ακόμα κατά πολύ (οκ, πάρα πολύ), εμείς ανυπομονούμε ήδη να έρθουν και σιγά σιγά μπαίνουμε σε εορταστικό mood. Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να το κάνουμε; Μέσα από τα νύχια μας, αφού αυτή τη σεζόν προστάζει μεταλλικές αποχρώσεις στο μανικιούρ.

Η τάση αυτή ξεκίνησε από πέρσι, αλλά φέτος αναμένεται να φτάσει στο peek της, με σύσσωμο το fashion και beauty κόσμο να το έχουν πρώτο στις επιλογές τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DRYBY (@drybylondon) on

Fashionably Chipped: Το nail trend που δεν περιμέναμε ποτέ να δούμε μόλις ήρθε

Μην σας αγχώνει το μεταλλικό εφέ που έχει – απλώς θα κάνει την αγαπημένη σας απόχρωση να δείχνει λίγο πιο εντυπωσιακή, ενδιαφέρουσα και glamorous. Κόκκινο, μαύρο, μοβ, γκρι, μπορντό και κάθε άλλη σκούρα απόχρωση γίνεται αμέσως πιο «βραδινή», δίνοντας μία rock και edgy πινελιά σε κάθε σας εμφάνιση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diane Sanfilippo (@dianesanfilippo) on

Εσείς τι περιμένετε για να τα τολμήσετε; Δείτε στην gallery που ακολουθεί τα μεταλλικά βερνίκια που ξεχωρίζουμε εμείς για αυτή τη σεζόν.

Astrology Nails: Η νέα τάση στο μανικιούρ που έχει κατακλύσει το Instagram

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.