ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Fashionably Chipped: Το nail trend που δεν περιμέναμε ποτέ να δούμε μόλις ήρθε


CHRYSAD

1 Οκτωβρίου 2018

tibi_wss19_066.jpg

Το να κυκλοφορούμε έξω με ξεφλουδισμένο βερνίκι στα νύχια δεν είναι ένα καινούριο φαινόμενο. Τα δικά μου, οφείλω να ομολογήσω, λανσάρουν συχνά το συγκεκριμένο look και αυτό είναι κάτι που μέχρι τώρα με έκανε να ντρέπομαι και να κρύβω τα χέρια μου μέσα σε τσέπες ή στα μανίκια της μπλούζας όταν βρισκόμουν εκτός σπιτιού. Λέω μέχρι τώρα γιατί το ξεφλουδισμένο βερνίκι στα νύχια είναι η τελευταία τάση που ήρθε κατευθείαν από την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης.

Στο σημείο αυτό να διευκρινίσω ότι δεν είναι για όλες αυτό το trend – αλλά εμείς που καμιά φορά ξεχνάμε να αγοράσουμε ασετόν και να ξεβάψουμε τα νύχια μας το εκτιμάμε δεόντως.

Ο οίκος Tibi λοιπόν ήταν αυτός που επέλεξε αυτό το μανικιούρ για τα μοντέλα του την ημέρα του show και η διάσημη nail artist Jin Soon ανέλαβε να το δημιουργήσει. Οι αποχρώσεις ήταν fun και girly, με το βερνίκι να μην έχει απλωθεί σε όλη την επιφάνεια του νυχιού, μιμούμενο το εφέ του ξεφτισμένου μανικιούρ. Συγκεκριμένα, η Soon έβαψε τα νύχια των μοντέλων με πράσινο, κόκκινο ή κίτρινο βερνίκι, προσθέτοντας σε κάποια λίγο glitter και αφήνοντας άλλα εντελώς «γυμνά».

Astrology Nails: Η νέα τάση στο μανικιούρ που έχει κατακλύσει το Instagram

Αν θέλετε και εσείς να υιοθετήσετε το συγκριμένο trend, έχετε δύο επιλογές: να ακολουθήσετε την παραπάνω τεχνική και να ολοκληρώσετε με μία στρώση top coat ή να αφήσετε το μανικιούρ σας να ξεφτίσει από μόνο του.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες από το μανικιούρ στο show του οίκου Tibi.

Το χτένισμα που προτείνει ο οίκος Fendi δικαιώνει όλα τα lazy κορίτσια

#TIBISS19 Nails by @jinsoon

A post shared by Tibi (@tibi) on

Αυτό είναι το μεγαλύτερο hair trend που είδαμε στο street style των fashion weeks

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.