ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Jennifer Lopez θα σας κάνει να αγαπήσετε τις φύτρες γύρω από το πρόσωπό σας


CHRYSAD

10 Οκτωβρίου 2018

20170126_zaa_nc22_036.jpg

Πλούσια μαλλιά, λαμπερά μαλλιά, απαλά μαλλιά – τα κολακευτικά σχόλια για τα μαλλιά μπορούν να είναι πολλά, αλλά ποτέ κανείς δεν είπε «ωραίες φύτρες στα μαλλιά». Μήπως όμως ήρθε η στιγμή να αρχίσουμε να εκτιμάμε τα baby hairs γύρω από το πρόσωπό μας;

Στο πλαίσιο της συζήτησης για την διαφορετικότητα που γίνεται παντού τελευταία, καιρός είναι να αναφερθούν και οι φύτρες. Ξέρετε, αυτές οι τριχούλες που βρίσκονται στη γραμμή των μαλλιών μας και συνήθως κάνουν ό,τι θέλουν, αρνούμενες να κάτσουν στο σημείο που θα θέλαμε.

Εκτός από εμάς όμως, το ίδιο «πρόβλημα» αντιμετωπίζουν και κάποιες celebrities – η Kim Kardashian για παράδειγμα, η οποία επέλεξε να τις αφαιρέσει με λέιζερ, και η Jennifer Lopez που αποφάσισε να τις αγαπήσει και να τις κάνει ένα από τα κλασικά στοιχεία της εμφάνισής της.

Και όχι, αυτό δεν έγινε πρόσφατα, αφού η JLo τονίζει με τζελ τις φύτρες της από την εποχή που ήταν η Jenny from the Block και δεν έχει διστάσει να το κάνει ούτε on stage, ούτε στο κόκκινο χαλί. Πριν από λίγες μέρες το έκανε ξανά και αφού μπορεί εκείνη, τότε μπορούμε και εμείς να σταματήσουμε να τα βάζουμε με.. τρίχες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baby Hairs ✔️ Silk Suit ✔️ Excessive Gold Chains ✔️ @jlo #RandM

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariel Haenn (@marielhaenn) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??#bronxbarbie @jlo #chrisappletonhair @scottbarnes68

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1) στις

Συμφωνείτε ή είστε team Kim στο θέμα αυτό;

Οι fashionable γυναίκες έχουν «συνταξιοδοτήσει» αυτό το makeup trend. Εσείς;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.