ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Δοκίμασα την πρώτη «έξυπνη» πρέσα μαλλιών και αυτά ήταν τα αποτελέσματα


CHRYSAD

27 Οκτωβρίου 2018

_mg_9098.jpg

Αν μετρούσαμε πόσες φορές θέλουμε αυτό που δεν έχουμε στη ζωή μας, θα χάναμε το μέτρημα. Στην περίπτωση των μαλλιών μου πάντως, εγώ το λέω σχεδόν καθημερινά. Ή πιο σωστά: έλεγα καθημερινά. Ο λόγος είναι πως τα μαλλιά μου δεν είναι ούτε ίσια, ούτε σγουρά και το φριζάρισμα είναι ο καλύτερός τους φίλος. Μία φιλία με την οποία δεν συμφωνώ καθόλου btw και την οποία μόλις κατάφερα να «σπάσω».

Βλέπετε πριν λίγες μέρες ανακάλυψα την νέα Platinum+ πρέσα της ghd, η οποία αναγνωρίζει τις ανάγκες των μαλλιών. Πρόκειται για μία smart πρέσα που «διαβάζει» τον τύπο των μαλλιών και προσαρμόζει τη διοχέτευση της θερμότητας ώστε το αποτέλεσμα να είναι πάντα τέλειο και τα μαλλιά σας πιο δυνατά και πιο υγιή από ποτέ.

Τι κάνει το Platinum+ να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα εργαλεία styling της αγοράς;

Η ultra-zone τεχνολογία πρόβλεψης είναι η τελευταία καινοτομία στα εργαλεία που εγγυάται ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας σε όλο το μήκος της πλάκας, χαρίζοντας όμορφο αποτέλεσμα με ένα πέρασμα. Ανιχνεύει την πυκνότητα των μαλλιών και την ταχύτητα με την οποία ισιώνετε και προσαρμόζεται ανάλογα, ώστε να έχετε ασυναγώνιστα αποτελέσματα πιο γρήγορα και σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Η θερμοκρασία ελέγχεται 250 φορές ανά δευτερόλεπτο ώστε να παραμένει σταθερά στους 185°C, την ιδανική θερμοκρασία για styling, για υγιή μαλλιά.

Όπως καταλαβαίνετε, με όλα αυτά τα claims, οι προσδοκίες μου ήταν ψηλές. Θα κατάφερνε μία πρέσα να κάνει όλα τα παραπάνω; Η απάντηση είναι ναι (thank god –ή μάλλον thank ghd- για τα μαλλιά μου).

Ο Dr. Tim Moore, αντιπρόεδρος έξυπνων συσκευών της ghd, τον οποίο είχα την ευκαιρία να γνωρίσω στα labs της εταιρίας στο Cambridge, εξήγησε πως «Έχουμε πάει την τεχνολογία αισθητήρων και θερμότητας στο μέγιστο δυνατό επίπεδο με το ghd platinum+. Διαθέτοντας αισθητήρα ο οποίος καλύπτει όλο το μήκος της πλάκας του εργαλείου καθώς και αλγορίθμους που έξυπνα προβλέπουν τις ανάγκες των μαλλιών και προσαρμόζουν τη θερμότητα, το ghd platinum+ εξασφαλίζει styling ακριβείας με διάρκεια και λάμψη, χωρίς να ταλαιπωρεί τα μαλλιά. Είναι το απόλυτο εργαλείο».

Αυτό έχει επιτευχθεί μετά από χρόνια εργαστηριακών δοκιμών και ελέγχων. Συγκεκριμένα έχουν γίνει πάνω από 180 εκ. δοκιμές σε πάνω από 700 τεμάχια, οι οποίες πήραν πάνω από 760.000 ώρες ελέγχων. Ναι, σωστά διαβάζετε. Το αποτέλεσμα; 70% πιο δυνατά μαλλιά, 20% περισσότερη λάμψη και 2 φορές περισσότερη προστασία χρώματος στα βαμμένα μαλλιά.

Ίσως σκεφτείτε πως «οι αριθμοί δεν λένε κάτι», οπότε πριν προλάβετε να το κάνετε θα σας πω πως αν τα δικά μου, λεπτά, σπαστά μαλλιά με τάση για φριζάρισμα καταφέρνουν να μένουν ίσια και στιλπνά με μόλις ένα πέρασμα του Platinum+, τότε αποκλείεται να μην το καταφέρει και στα δικά σας.

Πλέον δεν χρειάζεται να περάσω πολλή ώρα μπροστά στον καθρέπτη, ταλαιπωρώντας τα μαλλιά μου με το να περνάω από πάνω τους μία πρέσα. Μέσα σε 20 δευτερόλεπτα η ghd Platinum+ είναι έτοιμη για χρήση και με λίγες κινήσεις έχω αποκτήσει τα μαλλιά που πάντα ήθελα.

Εσείς τι περιμένετε για να την αποκτήσετε;

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.ghdhair.com/gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.