ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Toasted Marshmallow: Το νέο trend στο χρώμα μαλλιών που πρέπει να δοκιμάσετε


CHRYSAD

9 Νοεμβρίου 2018

matilda_djerf.jpg

Μπορεί τις προηγούμενες σεζόν να είδαμε το ασημί και το γκρι χρώμα να ανεβαίνουν στις προτιμήσεις των –τολμηρών- γυναικών, φέτος όμως υπάρχει ένα άλλο που θα τους κλέψει την καρδιά. Μιλάμε για το trend «Toasted Marshmallow», μία απόχρωση που αποτελεί την τέλεια μείξη του γκρι, του λευκού και του ξανθού και που ήδη βλέπουμε στο Instagram και το Pinterest.

11+1 λόγοι για να κόψετε αφέλειες στα μαλλιά σας φέτος τον χειμώνα

Φανταστείτε ένα ψυχρό ξανθό με μερικές τούφες να είναι πιο σκούρες, ειδικά στις ρίζες των μαλλιών, Φυσικά, όπως και με κάθε άλλο trend, έτσι κι αυτό μπορείτε να το προσαρμόσετε ώστε να ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας σας, το στιλ και την προσωπικότητά σας.

Καθώς πρόκειται για μία πολύ ανοιχτή απόχρωση, εσείς που είστε καστανές θα ήταν καλύτερο να την τολμήσετε από τη μέση των μαλλιών σας και κάτω, ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο φυσικό, αλλά και για να μειώσετε την ταλαιπωρία της τρίχας. Εσείς που έχετε φυσικά ξανθά μαλλιά, ο Jack Howard, Schwarzkopf Pro Global Blonde Me ambassador, προτείνει να ζητήσετε να σας δημιουργήσουν ένα «negative space» αποτέλεσμα με τις σκούρες και τις ανοιχτές αποχρώσεις να μπλέκονται μεταξύ τους.

Pink Eyeshadow: 10 ιδέες για να υιοθετήσετε το απόλυτο makeup trend της σεζόν

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.