ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Θέλετε τέλεια μαλλιά, όπως ακριβώς τα οραματίζεστε; Τότε #ASKFORWELLA


CHRYSAD

20 Νοεμβρίου 2018

bmp_8156.jpg

Πριν λίγες μέρες είχα την μοναδική ευκαιρία να βρεθώ στη Λισαβόνα για την Global Media Day της Wella. Beauty editors από διάφορες χώρες συναντηθήκαμε σε μία από τις πιο όμορφες πόλεις της Ευρώπης, με σκοπό να μάθουμε τα νέα του αγαπημένου μας brand και να γνωρίσουμε όλα τα νέα λανσαρίσματα προϊόντων.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο παλάτι (ναι, παλάτι!) Palácio de Xabregas, με κάθε αίθουσα να έχει στηθεί διαφορετικά, ανάλογα με τα προϊόντα.

Εκτός από την -celebrity nail artist και ambassador της OPI- Mei Kawaji, τον Billy Huxley -μοντέλο, καλλιτέχνη, Instagram star και ambassador του Sebman- και πολλούς ακόμα inspirational ανθρώπους του χώρου της ομορφιάς, εκεί βρισκόταν και ο Eugene Souleiman.

Στην απίθανη περίπτωση που δεν έχετε ακούσει ξανά αυτό το όνομα, να σας ενημερώσω πως ο Eugene Souleiman είναι ο Global Creative Director της Wella Professionals και ο hairstylist που κρύβεται πίσω από τα άκρως εντυπωσιακά χτενίσματα που βλέπετε σε πολλά catwalks, όπως αυτά των οίκων Balenciaga, Giorgio Armani, Louis Vuitton, Kenzo, Lanvin, Valtentino, Viktor & Rolf, Calvin Klein κοκ.

Όταν ένα τέτοιο όνομα ενώνει τις δυνάμεις του με ένα huge brand, όπως αυτό της Wella Professionals, τότε ξέρουμε πως οτιδήποτε φέρει την υπογραφή τους είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει για τα μαλλιά μας.

Γιατί τα μαλλιά μας δεν είναι απλά τρίχες. Είναι τρόπος έκφρασης, είναι κομμάτι του εαυτού μας και αυτό που μπορεί να αυξήσει την αυτοπεποίθησή μας σε μία εμφάνιση. Ο Eugene το αποδεικνύει περίτρανα, αφού κάθε του δημιουργία αποτελεί έργο τέχνης.

Εμείς (εγώ, εσείς, οι φίλες σας) μπορεί να μην είμαστε τόσο καλές με τα μαλλιά όσο εκείνος, όμως έχουμε κάτι πολύ σημαντικό: την Wella Professionals, η οποία μας βοηθάει να κάνουμε πραγματικότητα ό,τι ονειρευόμαστε για τα μαλλιά μας. Θέλουμε να πετύχουμε το τέλειο ξανθό, ένα φλογερό ginger ή ένα ζεστό καστανό; Μπορούμε. Θέλουμε το styling των μαλλιών μας να κρατήσει όλη μέρα; Μπορεί. Θέλουμε την καλύτερη περιποίηση για τα μαλλιά μας με προϊόντας που θρέφουν και φροντίζουν την τρίχα ανάλογα με τις δικές μας ανάγκες; Γίνεται. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να θυμόμαστε πως σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τα μαλλιά μας πρέπει να #ASKFORWELLA και θα το έχουμε.

Δοκίμασα την πρώτη «έξυπνη» πρέσα μαλλιών και αυτά ήταν τα αποτελέσματα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.