ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Rose Gold Hair: Ο πιο stylish τρόπος να αναβαθμίσετε το ξανθό σας


CHRYSAD

15 Νοεμβρίου 2018

abaca_656361_074.jpg

Είστε ορκισμένη ξανθιά αλλά έχετε βαρεθεί να κάνετε κάθε φορά την ίδια ακριβώς απόχρωση στο κομμωτήριο; Θέλετε να δοκιμάσετε κάτι που δεν θα έχει ο υπόλοιπος μισός πληθυσμός της χώρας; Σας έχουμε την καλύτερη πρόταση, η οποία ακούει στο όνομα rose gold hair.

Όχι, το ροζ χρυσό δεν βγαίνει μόνο στα κοσμήματα, πλέον μπορείτε να το κάνετε και στα μαλλιά σας και το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου εντυπωσιακό.

10 τρόποι να φορέσετε glitter στα μάτια σας ακόμα κι αν τα Χριστούγεννα αργούν

Αν τα μαλλιά σας είναι ήδη ξανθά, το συγκεκριμένο look θα επιτευχθεί πανεύκολα, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως πως είναι απαγορευτικό για εσάς που έχετε πιο σκούρες αποχρώσεις.

Όπως με κάθε άλλο trend, έτσι και αυτό μπορείτε να το προσαρμόσετε ώστε να ταιριάζει με το στιλ, την προσωπικότητα και φυσικά τον τόνο της επιδερμίδας σας. Από πιο ανοιχτό ροζ, μέχρι το πιο βαθύ, παρακάτω θα βρείτε όλη την έμπνευση που ψάχνατε πριν κλείσετε το επόμενο ραντεβού με τον colorist σας.

Glass Hair: Αυτό είναι το νέο trend στα μαλλιά και έχουμε αποδείξεις

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.