ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Sienna Miller δεν είναι πια ξανθιά και μας δίνει έμπνευση για το φετινό φθινόπωρο


The Jennettes

15 Νοεμβρίου 2018

abaca_638712_013_1.jpg

Με τις γιορτές και τους χειμερινούς μήνες να πλησιάζουν, νιώθουμε όλο και πιο έτοιμες για μία αλλαγή. Μάλλον έτσι ένιωσε και η Sienna Miller, της οποίας το σήμα-κατατεθέν χρώμα στα μαλλιά όρισε τα trends της τελευταίας δεκαετίας, και απέκτησε ένα νέο look που είναι πολύ πιο σκούρο.

Η Miller είναι σχεδόν καστανομάλλα πλέον, όπως αποκάλυψε σε ένα πρόσφατο event στη Νέα Υόρκη. Η Λονδρέζα έδειξε το νέο της χρώμα στα μαλλιά που είναι πολύ πιο κοντά στο λεγόμενο "butterscotch" απ' ότι στο ξανθό. Το συνδύασε με κόκκινο κραγιόν και μία τσάντα στην ίδια απόχρωση, αλλά και ένα σομόν φόρεμα που ανέδειξε το χρώμα των μαλλιών της. Η hairstylist της ανέβασε τη φωτογραφία της Miller στο Instagram:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rebekahforecast (@rebekahforecast) on

Τα μαλλιά της δεν είναι το μόνο πράγμα με το οποίο πειραματίζεται τελευταία η Miller. Όπως ανέφερε στο Haper's Bazaar, σιγά σιγά αλλάζει και το προσωπικό της στιλ. "Παλιότερα δεν με πείραζε να τραβάω την προσοχή με το τι φορούσα," δήλωσε. "Δεν με πείραζε να είμαι γενναία και χρωματιστή και δεν το θέλω πια αυτό. Οι mini φούστες κι αυτά... Ήταν ωραία και ήμουν στην ηλικία των 20, αλλά έχω μεγαλώσει λίγο. Μου αρέσει η κλασσική μόδα - για τώρα, είμαι σε μία ήρεμη φάση". Ήρεμη, αλλά σίγουρα όχι βαρετή, όπως αποδεικνύει το τελευταίο της look.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Symone Jackson (@jacksonstacey0) on

Δείτε ακόμη: 3 τρόποι να ζωντανέψετε τα φλατ μαλλιά 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.