ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

3 κανόνες ομορφιάς που ακολουθεί πιστά η βασιλική οικογένεια


The Jennettes

16 Νοεμβρίου 2018

20181009_zaa_ap2_1261.jpg

Είναι γνωστό ότι η βασιλική οικογένεια, ακολουθεί πιστά πολλούς παραδοσιακούς κανόνες εθιμοτυπίας που μπορεί να μας φαίνονται περίεργοι. Ακολουθεί το ίδιο πιστά όμως και ορισμένους βασικούς κανόνες ομορφιάς. Τόσο η Meghan Markle όσο και η Kate Middleton φαίνεται πως - μέσα από φωτογραφίες που κυκλοφορούν με τις εμφανίσεις τους - επιμελούνται προσεκτικά μέχρι και τη παραμικρή λεπτομέρεια, από το μακιγιάζ και τα μαλλιά τους μέχρι το χρώμα του μανικιούρ τους. Οι δυο δούκισσες γνωρίζουν καλά ότι αποτελούν πρότυπο ομορφιάς για εκατομμύρια γυναίκες, και όχι άδικα.

Ανακαλύψτε λοιπόν τους 3 κανόνες των κυριών της βασιλικής οικογένειας:

1. Nude αποχρώσεις για τα νύχια

Οι nude αποχρώσεις είναι μία διαχρονική και κλασσική τάση. Αποπνέουν κομψότητα, απλότητα και φρεσκάδα αυτό που αναζητά δηλαδή μία δούκισσα σαν τη Kate Middleton.

2. Απαλό μακιγιάζ

Το no make up – make up αποτελεί μία κυρίαρχη τάση που ακολουθούν πιο πιστά και από το ίδιο το πρωτόκολλο οι δυο κυρίες (καθόλου υπερβολές). Για να πετύχουν το απόλυτο φυσικό look επιλέγουν απαλές σκιές, καφέ smokey eye και πολλές φορές μία απλή γραμμή eyeliner. Για τα χείλη προτιμούν ροζ κραγιόν που αναδεικνύουν τη φυσικότητα. Το μυστικό για να μένει το μακιγιάζ τους σταθερό και να είναι πάντα αψεγάδιαστες είναι το setting spray, το οποίο διατηρεί το αποτέλεσμα για ώρες.

3. Κίνηση στα μαλλιά

Το hair look των δυο κυριών ξεχωρίζει για την απλότητα και την αέρινη κίνηση. Στις καθημερινές τους εμφανίσεις προτιμούν να δίνουν όγκο στις άκρες των μαλλιών τους και αποφεύγουν τα ίσια μαλλιά. Έχουν υιοθετήσει το επιμελώς ατημέλητο hairstyle που ομολογουμένως αναδεικνύνει τα λαμπερά τους μαλλια.

Ας μη ξεχνάμε ότι η κύρια πηγή έμπνευσης για τους κανόνες ομορφιάς που ακολουθούν πιστά οι δυο κυρίες είναι η Diana η οποία εξακολουθεί να είναι σύμβολο κομψότητας.

Δείτε ακόμη: H Kate Middleton έκανε μία εμφάνιση που θύμιζε πριγκίπισσα της Disney

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.