ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

4 expert tips για να μεγαλώσουν πιο γρήγορα τα μαλλιά σας


Ελένη Τσούτση

14 Δεκεμβρίου 2018

streetfashiondd_waw1516_ny_042.jpg

Τα μακριά μαλλιά είναι συχνό θέμα συζήτησης για εμάς τις γυναίκες. Αναζητούμε τρόπους για να μεγαλώσουν πιο γρήγορα και να μπορούμε να υποστηρίξουμε διαφορετικά hair styles. Τι μπορούμε να κάνουμε λοιπόν για να έχουμε πιο μακριά, υγιή και λαμπερά μαλλιά;

Οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να μακρύνουν τα μαλλιά σας πιο γρήγορα:

#1 Για να διατηρήσετε υγιή και όμορφα μαλλιά, πρέπει να ξεκινήσετε από "μέσα" να ακολουθείτε μια σωστή, ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε ωμέγα λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικά.

#2 Το συχνό και καθημερινό βούρτσισμα είναι ένας απλός τρόπος για να τα διατηρήσετε υγιή και να μακρύνουν πολύ πιο γρήγορα.

#3 Καθαρίστε συχνά τις άκρες. Η διαχρονική συμβουλή που είναι η αλήθεια ότι έχει αποτελέσματα! Καθαρίστε τα μαλλιά σας περίπου κάθε 1 με 2 μήνες και θα διαπιστώσετε ότι θα μακραίνουν. Η ψαλίδα στις άκρες, αποδυναμώνει όλη την τρίχα και την κάνει πιο λεπτή, με αποτέλεσμα να μακραίνουν λάθος τα μαλλιά. Οπότε όσο πιο συχνά κόβετε τις άκρες, τόσο λιγότερο μάκρος γλυτώνετε από την επόμενη φορά. Πάντα φυσικά με τη συμβουλή του κομμωτή σας!

#4 Το πιστολάκι και το σίδερο ισιώματος βοηθούν στο να αποκτήσουμε όποιο χτένισμα θέλουμε αλλά η θερμότητα επιβαρύνει τη τρίχα. Καλό είναι να αποφεύγουμε τη θερμότητα στα μαλλιά, αφού «καίει» την τρίχα, κάνοντας την πιο θαμπή. Δοκιμάστε να αφήνετε τα μαλλιά σας πιο ανέμελα! Αν πάλι δυσκολεύεστε να αποχωριστείτε τα εργαλεία θερμότητας τότε επενδύστε σε προϊόντα κατά της θερμότητας ώστε να προστατεύεστε τη τρίχα σας!

Δείτε επίσης:

15 σπάνιες vintage φωτογραφίες διασήμων στη Βενετία

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.