ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Αυτά είναι τα μεγαλύτερα beauty trends του 2019


Ελένη Τσούτση

26 Δεκεμβρίου 2018

rochas_bwdraw1819_10.jpg

Έφτασε εκείνη η κρίσιμη στιγμή που θα δούμε ποια beauty trends θα επικρατήσουν και θα μας απασχολήσουν έντονα το 2019! Άλλα trends τα λατρέψαμε και συνεχίζουν να κυριαρχούν και άλλα θα εισβάλουν στο beauty κόσμο μας για να διεκδικήσουν μία σημαντική θέση - ο χρόνος θα δείξει εαν θα τα καταφέρουν. Ποια είναι αυτά τα trends;

#1. Glitter, Gloss και Shimmer

Τα έντονα μακιγιάζ με glitter και λάμψεις θα συνεχίσουν να κυριαρχούν - όπως είδαμε στις πασαρέλες για το 2019 στους οίκους Missoni και Versace.

#2 Γεωματρικά περιγράμματα στα νύχια

Ενώ έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε γυμνά νύχια στις πασαρέλες, η εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης φιλοξένησε ιδιαίτερες τάσεις με έμφαση στις γεωμετρίες.

#3. French Red Lips

Τα κόκκινα χείλη θα συνεχίσουν να έχουν την ίδια σταθερά δυναμική που έχουν - πώς να τη χάσουν άλλωστε αφού δίνουν σε κάθε γυναίκα την αυτοπεποίθηση και τη γαλλική φινέτσα που αναζητά!

#4. Baby bangs

Η τάση που θα απογειωθεί το 2019, αφού όλο και περισσότερες γυναίκες θα θέλουν να τη δοκιμάσουν. Οι κοντές αφέλειες που δίνουν τύπο και χαρακτήρα σε κάθε πρόσωπο ήρθαν για να μείνουν.

Δείτε ακόμη:

7 mascara που αξίζει να δοκιμάσετε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.